Függő lennék? Szerintetek mennyire komoly probléma ez, és min kéne változtatni?
Szeretek olvasni, meg mindenfélét szeretek,és nem minden esteben kötök ki a gép előtt, vanamikor megnézem a hireket a tvben,stb, szal nem feltétlen kockulok mindig, de az esetek 90% ába azé jah :) kutyához meg azért kevés az időm, mert annyira sok időm azér nincs :) a gépezés főleg késő délutánra és estére/hajnalra szokott csuszni :)
Egyébként nálam elvonási tünetek nincsenek soha,még akkorse ha épp nem cisnálok semmit,és nemvok otthon, csak mondjuk ülök 1 helybe és várom a buszt... ien wow meg ienekkel nem jáccom :D GTA meg ehhez hasonlókat szeretem :) amuyg nem értem mire célzol az "agy jutalmazo része alatt" :) de ismétlem magam, NEMCSAK játszom, netezni is szoktam,zenét halgatni gép előtt és tanulni is :)
egyébként köszönöm a válaszokat :)
úgy értettem a jutalmazó részt hogy ha jutalmaznak akkor mondjuk dopamin szabadul fel és ettől egy kicsit boldogabb leszel. ennyi. erre rá lehet állni mert jó érzés :P
a wow ról olvastam egy cikket hogy abban annyira megy a jutalmazás hogy nagyon rá lehet állni :P (mint a szerencsejáték )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!