Vagdosás, fogyókúra, önpusztító magatartás: figyelemfelkeltés vagy komoly probléma? Mi lehet az oka? HELP!
Igen, valahogy rá kell beszélned, hogy segítséget kérjen.
Komolyan kell venni, mert biztosan komoly a problémája. Ezeket a tüneteket belülről is ismerem.
Mióta terápiára járok sokkal több mindent értek és jobban is vagyok.
Ez messze túl mutat a figyelemfelhíváson.
Abban tudsz még segíteni, hogy sok figyelmet szentelsz neki és igyekszel megérteni őt, akkor is ha nehéz.
Remélem sikerül hatnod rá és szakemberhez fordul.
Ugyanebben a cipőben voltam! Ezt nem lehet elbagatelizálni azonnal kell a segítség!! Ne foglalkozz vele hogy esetleg megsértődik rád! Hidd el mikor végre normális életet tud élni miután egy pszichológus és egy pszichiáter segített neki , ő oda fog menni hozzád és megfogja köszönni. Az én barátnőm se szólt senkinek és odáig fajult a dolog, hogy önygyilkosságot kíséreltem meg!
Hidd el ez kötelességed hogy, jelentsd , hogy szólj a szüleinek! Igen is vegyék komolyan ezt a problémát!!!
Szurkolok hogy a barátnőd kitudjon mászni a gödörből!! És ne felejtsd! MEG KELL TENNED!!! Ha igazán szereted és nem akarod elveszíteni, szólsz a szüleinek és irány a pszichiátria!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!