Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehet emlékezetkiesésem?

Mitől lehet emlékezetkiesésem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, arra sem emlékszem, hogy mit csináltam 1-2órával ezelőtt. Anyával beszélgettem előbb, hogy mikor voltam fürdeni, akkor akart menni mosni és azért később állt neki, vagy mi :D én leálltam kb. veszekedni vele, hogy nem is voltam fürdeni, biztos a tegnapra gondol. na vagy 10 percig próbáltunk kiállni a saját igazunk mellett. végül mondta, fogjam meg a hajam, hogy vizes. tényleg az (még mindig)és még mindig csak alig-alig dereng valami. folyton ez van, segítsetek! mit tudnék tenni? valami vitamin mondjuk? :( milyen oka ehet? iskolában 4es tanuló vagyok, ha számít.
2014. júl. 11. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Vagy kamu a kérdés, vagy anyukádnak is súlyos agytünetei vannak, ha nem visz mielőbb orvoshoz... Akkor menj egyedül!!
2014. júl. 11. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Okok lehetnek :figyelmetlenség, szétszórtság,lelki bajok,betegség, gyógyszerek, drogok, nagyfokú kimerültség, hajszoltság.
2014. júl. 11. 11:44
 3/7 A kérdező kommentje:
miért lenne neki bármi gondja?
2014. júl. 11. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert egy ilyen tünettel nem törődik...
2014. júl. 11. 11:47
 5/7 A kérdező kommentje:
ezzel milyen orvoshoz forduljak? ennyire komoly lehet?
2014. júl. 11. 11:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyáltalán nem komoly, pánikolni nem érdemes. DE ilyen jellegű memória zavar nem normális, és kimerültséggel nehéz lenne magyarázni. az okozhat kisebb memóriazavart, na de hogy nem emlékszel, hogy fürödtél egy órája... Háziorvos, aztán ő ad beutalót a neurológiára. Régóta tart? Nem ütötted be a fejed?
2014. júl. 11. 12:33
 7/7 A kérdező kommentje:
értem.. kb. fél éve, 2-3 naponta veszem észre, hogy semmire nem emlékszem kb, nem nagyon foglalkoztam velük, mert eltelt olyan 4-5óra, gondolta, normális. viszont ez engem is kicsit megijesztett.nem, nem ütöttem be.
2014. júl. 11. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!