Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csinálnak az emberrel a...

Mit csinálnak az emberrel a pszichiátrián?

Figyelt kérdés
Például a depresszióst, aki önmagára veszélyes, hogyan kezelik? És a gyermekpszichiátria milyen? Ha valakinek lenne részletesebb beszámolója akár saját, akár kiskorú/nagykorú ismerőse tapasztalata alapján, legyen szíves, ossza meg velem, mert nagyon kíváncsi vagyok.

2014. júl. 5. 01:04
1 2 3
 21/25 Elisabeth07 válasza:
100%

Kedves 18as válaszoló!

"Gyilkológépeket" nem mezei pszichiátriára visznek, hanem az IMEI-be megfigyelésre.

2015. márc. 13. 13:31
 22/25 anonim ***** válasza:
91%

Én voltam bent tavaly egy hétig gyermekpszichiátrián dühkitörés miatt amikor bekerültem akkor nagyon ellenkeztem és akkor többen lefogtak hogy nyugodjak meg aztán benyugtatóztak utána meg szednem kellett a nyugtató ellen gyógyszert mert túl erős volt a nyugtató

13/L

2018. jan. 2. 22:23
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

a Pszichiátria az 1 szardolog..

lehet hogy kis százalékben de tényleg nagyon kicsiben segit a betegeken..

de inkább 1 börtönszerűségnek élik meg..

Bakker aztsem tudod mit kapsz leszedálnak nemengednek ki csak hizol és ürül a fejed..

nekem 2 cimborám volt pszihiátrián

az eggyik valamikor ősszel hallotunk felőle köv.év télig bentvolt..

bakker azzal ment be hogy hangokat hall

kijött 1 szarember topoggott 1helyben üresvolt a tekintete teljesen meghizott mint a vágnivaló 3 éve volt ennek és mondhatni hogy MOST kezdi összeszednimagát..

irtak fel neki gyógyszereket azokat még szedte kiütötte fojt a nyála nembeszélt nyomon sikerült lebeszélnünk róla hogy továbbra is szedje,abbahagyta nemvolt étvágya,akkor jobbhiiján maradt a hasisolaj évente 2 terápiát nyom le

azóta Teeljesen "normális" eszik dolgozik sportol

még 1 kertészeti egyetemet is befejezett

és NEM A SZAROS GYÓGYSZEREKMIATT hattalmas része többet árt mint segit meg csak tompitja a tüneteket valami áron..

2018. okt. 6. 12:25
 24/25 anonim ***** válasza:
92%

Dehogynem gondol ő! Enyém is üveges, mintha üres lenne... Soha nem fogom megérteni miért ilyen, de azon belül semmi extra..

(Néha hangokat hallok, de szerencsére, nem utasítanak semmi rosszra.)

2019. jún. 14. 19:42
 25/25 Nikike 13 válasza:
100%
Nekem a Heim Pál gyermekkórház pszichiátriai osztályáról van tapasztalatom. A zárt osztályra kerültem be még március 9.én (persze benfekvős volt), és 13-án mehettem haza, de arról volt szó, hogy hétfőn vissza kell mennünk. Vissza is mentünk de a vírus miatt nem tartottak bent. 1 hetet töltöttem bent, a rémálmok rémálma volt. Volt olyan velem kb egykorú csaj, akit egyfolytában nyugtatóztak, és szörnyű volt látni, ahogy lassan csoszog a nyugtatók miatt, és nagyon rosszul nézett ki. Én szerencsére nem kaptam gyógyszereket. Az ápolók úgy beszéltek velünk, mint a kutyával,ha kivittek minket az udvarra, és valaki nem sportolt valamit, akkor vagy 40kört kellett futnia az udvaron. Nagyon utáltam ott lenni, az ellenségemnek se kívánom, hogy bekerüljön pszichiátriára. (17 lány)
2020. dec. 27. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!