Mit csinálnak az emberrel a pszichiátrián?
Kedves 18as válaszoló!
"Gyilkológépeket" nem mezei pszichiátriára visznek, hanem az IMEI-be megfigyelésre.
Én voltam bent tavaly egy hétig gyermekpszichiátrián dühkitörés miatt amikor bekerültem akkor nagyon ellenkeztem és akkor többen lefogtak hogy nyugodjak meg aztán benyugtatóztak utána meg szednem kellett a nyugtató ellen gyógyszert mert túl erős volt a nyugtató
13/L
a Pszichiátria az 1 szardolog..
lehet hogy kis százalékben de tényleg nagyon kicsiben segit a betegeken..
de inkább 1 börtönszerűségnek élik meg..
Bakker aztsem tudod mit kapsz leszedálnak nemengednek ki csak hizol és ürül a fejed..
nekem 2 cimborám volt pszihiátrián
az eggyik valamikor ősszel hallotunk felőle köv.év télig bentvolt..
bakker azzal ment be hogy hangokat hall
kijött 1 szarember topoggott 1helyben üresvolt a tekintete teljesen meghizott mint a vágnivaló 3 éve volt ennek és mondhatni hogy MOST kezdi összeszednimagát..
irtak fel neki gyógyszereket azokat még szedte kiütötte fojt a nyála nembeszélt nyomon sikerült lebeszélnünk róla hogy továbbra is szedje,abbahagyta nemvolt étvágya,akkor jobbhiiján maradt a hasisolaj évente 2 terápiát nyom le
azóta Teeljesen "normális" eszik dolgozik sportol
még 1 kertészeti egyetemet is befejezett
és NEM A SZAROS GYÓGYSZEREKMIATT hattalmas része többet árt mint segit meg csak tompitja a tüneteket valami áron..
Dehogynem gondol ő! Enyém is üveges, mintha üres lenne... Soha nem fogom megérteni miért ilyen, de azon belül semmi extra..
(Néha hangokat hallok, de szerencsére, nem utasítanak semmi rosszra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!