Mit csinálnak az emberrel a pszichiátrián?
En el nem tudom kepzelni azt hogy ennyire rossz lenne ez a rendszer. Persze nem foglalkoznak mindenkivel annyit mert nem tudnak nincs idejuk. Az apolok is ingerultek persze kiabalnak hat ok is atelik azt amit ti. Minden egyes rotty embert lat es rosszabbakat is.
A tul eros gyogyszerekrol meg annyit ha egyszeruen nem muszaj nem kapod meg ugysem szoval valamilyen szinten szukseges. Ott bennt mindennki azert van hogy te mint beteg kikerulj onnan. Nem azert vannak bennt naphosszakat mert nekik az jo ha a beteg folyamatosan visszakerul... az nekik kudarc. Azert vannak hogy meggyogyuljunk. Sajnos igaz azis hogy olyan betegeket tesznek egybe akiket nem kene de sajnos hely sincs. Ahogy a megfelelo szakember is keves. Thats it
Üdv!
Tudom nem időben válaszolók! De leírom az én élményem odabent! Szóval hogy miért tetted? Mi a bajod? nem kérdezik meg ? Reggel délbe este megkapod a gyógyszered és pár nap múlva iszonyat zombi leszel. Sok elmebeteggel van teli az a hely. Szóval egy közveszélyes gyilkológépet egy helyre tesznek egy olyan emberrel aki egészséges csak rossz élet helyzetbe van.
Én is azt hittem magamról hogy elmebeteg vagyok a szorongásom és depresszióm miatt. De mikor arra a helyre bekerültem, nem akartam hinni a szememnek. Egyszerűen az egyik öreg nő olyan volt mint egy zombi.
Szerintem amíg fiatal vagyok és van esélyed a gyógyulásra. És nem nem tömtek tele gyógyszerekkel próbáld össze szedni magad. Mindennap sétálj,fuss hogy kiadd magadból a felesleget! Én 2013 nyarán kerültem be egy ilyenre helyre. 1 hétig voltam de nem emlékszem az ott történtekre igazán annyira teletömtek gyógysszeral.
Ha a gyereked beteg, mindennap ülj le vele beszélgetni.
Persze sajnos vannak olyan részek mikor egy beszélgetés kevés. Gyógyszerek előtt elsőnek Próbálj meg neki multi vitamint adni! B6 vitamin, magnézium. Ezek sokat segíthetnek ha még menthető a fázis.
Szóval én azt mondom öngyilkosság helyett egy kiadós sírás sokat segíthet ! És legyen sokat olyan társaságba ahol jól érzi magát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!