Frontint recept nélkül honnan?
Figyelt kérdés
A dilidoki és a háziorvos is szabin van, de munkaképtelen vagyok nélküle és aludni se Tudok.... Még ma kéne valahonnan, de honnan? Megorulok és dolgozni se Tudok annyira szorongok - telemarketing, ráadásul apukám haldoklik.... Ötlet? :((2014. júl. 4. 07:19
1/9 anonim válasza:
Szokjál le a Frontint-ról, inkább tanulj meg lazítani. Hidd el olcsóbb és a szervezetedet se mérgezed.
2/9 anonim válasza:
Én is arra szavazok, hogy ne Frontinnal próbáld megoldani. Nem véletlenül receptköteles. Relax! Légzéstechika, meditáció.
3/9 A kérdező kommentje:
Igazáról van, de sajnos ez Nem ilyen egyszerű. Szívesen kifejteni majd ha Nem a metrón ülök. Addig is kell valahonnan, mert telemarketingrskent beszélni se Tudok.....
2014. júl. 4. 07:42
4/9 A kérdező kommentje:
Megyek hétfőn dokihoz, de addig nincs valakinek megmaradt eladó gyógyszere? Máshogy Nem fogom kibírni... Higgyetel el, ezen mat Nem segít a meditáció
2014. júl. 4. 07:50
5/9 anonim válasza:
Nem ismersz olyat aki szedi? Idősebbeknél általában szokott lenni. Nekem ilyen szempontból könnyű mert anyukám is szedi sajnos. Próbálj meg vhonnan keríteni. Mert vény nélkül nem kapod meg a patikába.
Megértelek, tudom h nehéz. :(
6/9 hektorr7 válasza:
szerintem te neked antidepresszáns kellene nem frontint mert amiket írsz az már pszichés-testi függőség. Orvosnak le KELLENE szednie róla mert a végén teljesen függő leszel
7/9 anonim válasza:
Kérd el a patikában, hogy majd utólag viszed a receptet.
8/9 anonim válasza:
A patikában receptre, és az mellé még személyi igazolványra adnak xanaxot, frontint, rivotrilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!