Volt valakinek úgy hogy aki Frontint szedett az pont az
ellenkezőjét tapasztalat? Nem megnyugtatta hanem rontott a
helyzetén?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 12:51
1/9 anonim válasza:
Az ilyen típusú gyógyszerekről az igaz megállapítás az, hogy mérgezőek és ártanak, nem pedig az, hogy segítenek.
Tehát nem tapasztaltál ellentétes dolgot, a mérgek általában rontanak a helyzeteden. Ezért találták ki őket, hogy még rosszabb helyzetbe hozzanak. Hittél benne? Hiszen a pszichiátria mögött egy Rockefeller áll, hogyan hihetted hogy segíteni fog egy pszichiátriai gyógyszer?
2014. ápr. 28. 13:31
2/9 anonim válasza:
Eleinte amikor lekezdtem voltak tőle fura szorongásos zavaraim, pl. talán miután a 2. szemet bevettem ültem a wc-n, kimentem h ne zavarjam a párom az alvásba... és olyan baromi nyugtalan voltam, h el se tudja senki képzelni.
Azóta is előfordul de csak mert már kevés az adag. Sajnos. :(
2014. ápr. 28. 13:51
3/9 A kérdező kommentje:
Én vagy három hete esténként kezdtem el szedni a 0,25-öst.Szombattól nagyon rosszul vagyok.A mellékhatására gondoltam.Pánikrohamaim vannak.Belülről remeg mindenem főleg a gyomrom.Kedves második te is így voltál?
2014. ápr. 28. 14:08
4/9 anonim válasza:
Nekem ez a nyugtalanság volt meg, meg néhány napig fájtak a lábaim (izmaim) De egy idő után jobb. És ha kevesebbet veszel be?
2014. ápr. 28. 14:10
5/9 A kérdező kommentje:
Csak is este vettem be belőle hogy aludni tudjak de erre a hatásra nem gondoltam.
2014. ápr. 28. 14:16
6/9 A kérdező kommentje:
Nyugtalan is vagyok.Csak az a helyzet hogy van két 4-éves gyerekem.
2014. ápr. 28. 14:18
7/9 A kérdező kommentje:
Este már nem veszek be belőle remélem jobb lesz holnap már.Nagyon padlón vagyok ez miatt most.
2014. ápr. 28. 14:19
8/9 anonim válasza:
Gyógyszerek mellett padlón is leszel :(
Erősnek kell lenni, hogy kimássz belőle. Hiába nehéz: muszáj.
2014. ápr. 28. 14:25
9/9 anonim válasza:
Engem az idegesített fel, a nyugtatás helyett, hogy annyira vártam az elmaradó hatást, hogy bosszantássá vált...... Nekem csak komolyabb gyógyszerek használnak, ha muszáj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!