Félek aludni mit tegyek?
Én is azt ajánlanám amit az első válaszoló írt!
Keress valami műsort a tv-ben ami érdekel amikor már érzed,hogy kezdesz álmos lenni,és állítsd be a tv-t ,hogy kapcsoljon ki fél vagy egy óra múlva.
Én akkor szoktam ezt csinálni ha valami miatt ideges vagyok,és akkor nem tudok elaludni,mert csak a problémámon jár az eszem ha kikapcsolom a tv-t,de ha keresek valamit ami egyébként érdekelne,és halkan duruzsol akkor eltudok aludni. Nekem ez bevált.
Szia.
Ugyanilyen problémával küzdök, pánikbetegségem és emetofóbiám van, a kettő szorosan összekapcsolódik, ugyanis a hányástól való félelmem miatt alakult ki a pánikbetegségem. Félek elaludni, ugyanis akkor szokott intenzívebben rámtörni a félelem. Volt, hogy el sem aludtam, mert annyira pánikoltam az egésztől.
Tanácsot annyira nem tudok adni, ugyanis ugyanabban a helyzetben vagyok mint te, de együttérzés az van bőven.
Mondjuk a tévé jó ötlet. Nekem is mindig megy, de számomre az olvasás ilyenkor nyugtatóbb.
Egyébként találj magadnak valami megnyugvást. Én például lefekvés előtt meg szoktam köszönni mindazt amit kaptam aznap, s megbánni amit nem jól csináltam. Ezek után pedig megkérem az őrangyalaimat, hogy óvjanak meg a félelmeimtől. Lehet nem találd hatásosnak és nem hiszel benne, nekem azonban ad valami lelki nyugvást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!