Nem tudok aludni mert hangokat és alakokat látok ha becsukom a szemem, de szinte még elsem auludtam, iszonyúan félek. Mi lehet a bajom?
Ha közben nem tudtál mozogni, biztosan ez: [link]
Velem megesett, érdekes volt. Feküdtem, rám tört valamiféle fura érzés, rettegés, és nem tudtam megmozdulni. Úgy éreztem hogy valami van a szobában, és úgy hallottam, mintha egy karton dobozt tolnának a földön az ágy felé, az ágynak ütközött, rázkódás, néhány másodperc rettegés még, majd elmúlt, és kényelmesen elaludtam. Nem tudtam mire vélni, mert egyáltalán nem hiszek semmiféle szellemben, és egyéb felmagasztalt ezoterikus dologban, de konkrétan nem érdekelt, majd hallottam valahonnan ezt, rákerestem, és ezt az oldalt találtam.
Húúúú nekem nem volt ilyen de nagyon ijesztő lehet:SSSS
Én mondjuk hiszek paranormális jelenségekbe, dehát... Huuu rendesen kirázott a hideg!
ez durva nekem is volt becsuktam a szemem és egyik munkatársam jelent meg gonosz vigyorral és azt mondta egy hang:Ő gonosz.
sztem tul vagy stresszelve és szorongasz,félsz,és ezt az agyad képek,hangok formájában jeleníti meg neked.nálam is ez lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!