Nagyon félek a földönkívüliektől, mióta megnéztem a 4. tipusú találkozásokat. Ami igaz történeten alapszik:S nem tudok aludni csak villan mellett. Mit csináljak?
mindig is féltem tőlük, gyerekkorom óta hallgattam apám horrormeséit ezekről a lényekről. de most hogy megnéztem ezt a filmet, még rosszabb. csak villanyfénynél tudok aludni, ha meg nincs itthon senki, csak én, akkor inkább elmegyek itthonról a városba. mit csináljak? ez tönkreteszi az életemet:S
18f
Az a film nálam is kiverte a biztosítékot. Jó pár napig/hétig én sem tudtam aludni.
Pláne, amikor egy nap rákerestem az FBI honlapján a dokinő nevére és erre elkérte az elérhetőségemet a lap... Akkor már tényleg gyanús volt a dolog.
Egy idő után minden elmúlik, a félelem is.
Szóval nyugi, nem tart örökké.
Erről szól. Ál-dokumentum félelmetesnek szánt valami, de valójában annyira sz.ar a sztori és az egész, hogy csak úgy tudták elérni, hogy bárki is megnézze, hogy kitalálták alá ezt az igaz történeten alapszik dumát, amit mint itt is látszik, páran bekajáltak, nem zavartatva magukat azzal, hogy nincs semmiféle tény, dokumentáció, akármi, ami ezt alátámasztaná (mert még arra is sajnálták a készítők az időt-pénzt-energiát, hogy normális hátteret tegyenek a filmjük mögé, ha már így "reklámozzák"). Van egy csomó sokkal hitelesebb valós összeesküvés-elmélet, amiket ajánlani tudok a kérdezőnek, azoktól lehet rettegni és rosszat álmodni, de egy ilyen béna filmtől nem igazán érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!