Nagyon félek a földönkívüliektől, mióta megnéztem a 4. tipusú találkozásokat. Ami igaz történeten alapszik:S nem tudok aludni csak villan mellett. Mit csináljak?
mindig is féltem tőlük, gyerekkorom óta hallgattam apám horrormeséit ezekről a lényekről. de most hogy megnéztem ezt a filmet, még rosszabb. csak villanyfénynél tudok aludni, ha meg nincs itthon senki, csak én, akkor inkább elmegyek itthonról a városba. mit csináljak? ez tönkreteszi az életemet:S
18f
Figyelj, gyakorlatilag kiderült, hogy a film 100% kitaláció. Kamu.
Akkor mégis mitől félsz??? Ennyi erővel félhetnél attól is, hogy elvisz a rézf@szú bagoly, mert az is ugyanolyan "mesefigura", mint a filmes földönkívüliek. Ha pedig a meséktől félsz, akkor majd ha egyszer (mentálisan is) felnősz, elmúlik a félelem.
Mintha csak én írtam volna ki a kérdést :D Éppen pár napja vagyok túl egy ugyanilyen parás időszakon a földönkívüliek miatt. Úgy sikerült leküzdenem, hogy belegondoltam: ha félek, azzal nem lesz jobb, mert ha meg akarnának ölni, megtennék 1 másodperc alatt és semmit nem éreznék, de ha jó szándékkal jönnének... nos, egy jó szándékú illetőtől nem szoktunk félni :) Nekem ez a gondolatmenet segített, remélem, neked is sikerül megszabadulnod a félelmedtől :)
L
Ezt mindegyik válaszólónak ajánlom úgyanis léteznek de a történet csak félig igaz. A kis lány tényleg eltűnt de az a hangfelvétel az ufóktól az pld hüjeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!