Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bevegyem a Xanaxot vagy ne?...

Bevegyem a Xanaxot vagy ne? Alvászavarra, 0.25 mg.

Figyelt kérdés

Április óta nem tudok mélyen aludni, illetve nehezen is alszom el. Már eléggé kikészültem a kevés alvástól.

Voltam már többféle vizsgálaton, az ideggyógyász felírt 0.25 mg-os Xanax-ot az alvászavarra.

Egyelőre nem találtak idegrendszeri eltérést, de még elfogok menni egy MR vizsgálatra, a biztonság kedvéért.

Nem akarok rászokni, arra gondoltam csak egy felet vennék be, hogy valamennyire regenerálódjak.

De a mellékhatások egy kicsit elriasztanak, amiket olvastam.

Sárgaság, májproblémák, stb...

Ezek a mellékhatások már egy darabtól kialakulhatnak?

Próbáltam Valeriana készítményeket, de nem igazán hatnak.

2014. júl. 2. 17:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

a kávézást semmilyen körülmények közt nem ajánlom, nincs igazán olyan hogy koffeinérzékeny meg nemérzékeny, mindenkire rossz hatással van, akármit érzel.

a redormint pedig nem ajánlom, a béres termékei nem a legjobb minőségűek, de léteznek jobb hatóanyagú termékek olcsóbban

2014. júl. 10. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!