Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire eros 5 mg concor?...

Mennyire eros 5 mg concor? Most annyira nem magas a pulzusom, bevegyem azert?

Figyelt kérdés
Most szedem be eloszor (ejszaka hatasosabbak a szivgyogyszerek) es most epp nem erzem hogy nagyon ideges lennek. Mit ereznek? Bealtatna?
2014. febr. 3. 00:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Honnan veszed,hogy éjjel hatásosabbak a szívgyógyszerek? Ez olyannyira nem igaz,hogyha valaki 1 féle szív,vérnyomás gyógyszert szed,azt általában reggel kell bevenni. Van,amit nem ,de azt külön elmondja az orvos. Mennyi az a nem annyira magas pulzus? És mennyi szokott lenni?
2014. febr. 3. 08:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Orvosom mondta hogy hatasosabbak, ill. utananeztem. 160/100 korul szokott mozogni, a pulzusom atlagosan 90-95
2014. febr. 4. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Szeded már? Ezt rendszeresen kell,nem csak akkor,amikor úgy gondolod,hogy magas a pulzusod. Van,akit elálmosít az első 1-2 hétben.
2014. febr. 4. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is bizoprolol hatóanyagú gyogyszert szedek,a tied is ugyan ez.Ezt a fajta gyógyszert inkább a magas pulzusra írják fel,ha valakinek a vérnyomia is magas kiegészítőnek szoktak adni kifejezetten vérnyomásra is.Nekem úgy kellet szedni az elején,hogy reggel felet majd kora délután felet 5mg-ból.Én az elején fáradt voltam,gyenge,szédültem,az első 2hétbe,maj utána reggel egy egészet szedtem. Nekem nem ajánlották ennek a gyógyszernek az esti szedësét, mert nekem éjszaka normális a pulzusom.Igy is a gyógyszer szedése elején sokszor 50 körül volt a pulzusom este.Szóval tudni kéne,hogy neked mennyi a pulzusod este/éjszaka.Ezt a gyógyszert egyébként tényleg reggelre szokták adni,egy időpontba.Az orvosod nem mondta hogyan szed?
2014. febr. 4. 21:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem este megy fel jobban, nem tudok elaludni tole bar ez psziches is. Azt mondta 5mgmal kezdjek, csak elso este nem voltam benne biztos hogy beszedjem-e mert akkor pont nyugodt voltam.
2014. febr. 4. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Értem,akkor neked jobb ha este szeded! Még annyit,hogy ha elolvasod a beteg tájékoztatót,benne van,hogy folyamatosan kelle szedni,és egy időbe,és nem szabad hirtelen se elhagyni,mert felszökhet a vérnyomás meg a pulzus! Jobbulást!
2014. febr. 4. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!