Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pánikbetegeknek mindig...

A pánikbetegeknek mindig magas a pulzusuk?

Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor rohamuk van igen. A vérnyomás általában lecsökken ,a pulzusszám emelkedik az adrenalin nevű hormon fokozott termelése miatt.
2013. nov. 26. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Ezt cáflnám a magam részéről,ugyanis én tegnap elött még olyan pánikban voltam,hogy már a szívrohamtól féltem,de mikor megmértem a vérnyomásom,alacsony volt,meg a pulzus is.
2013. nov. 26. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is pánikbeteg vagyok sajnos, de nem hiszem, hogy magas lesz a pulzus

Én azt hittem infakrtust kapok, mértem egy vérnyomást, eredmény: 120/80 Pulzus:75

2013. nov. 28. 21:54
 4/4 vaszily katalin ***** válasza:
én mostanába kaptam el,szur álandoan,olykor a bal oldalam,doki,házi,vérnyomást rendbe,és a vér vizeletet is rendbe találta,ELENIUM 5g ezt kaptam,gyenge szorongás csökentö,ja s reggel,s este kell szednem,de csak este merem beszedni,igy már jot alszom,skönyebb a sokmindent napközbeni nemerem dolgokat leküzdeni.igy estére hát ki vagyok.és azt hiszem még költöznöm is kell emiat.ugyérzem jot tenne.igy elado a csendes házam.54nm
2013. dec. 2. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!