Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szétvagdosott karokkal és...

Szétvagdosott karokkal és egyebekkel van esélyem "alkalmas" minősítést kapni pszichikai vizsgálaton? (A Nemzeti Közszolgálati Egyetemre szeretnék jelentkezni. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az alábbi problémáim állnak fenn:

- vagdostam magam, és lehet, hogy télen, a pulcsik takarásában folytatni fogom

- hánytattam magam, hashajtózok (kávéval, szóval rá lehet fogni, hogy csak kávézok, és hát na, ilyen a hatása)

- koplalok, ha képes vagyok rá, éheztetem magam, ha van hozzá akaraterőm

- képtelen vagyok lemondani a csontsovány test iránti vágyról, akármilyen butaság is

- depressziós időszakaimban erősen foglalkoztat az öngyilkosság gondolata, illetve egyszer bevettem kb. 25 szem fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt alkohollal, utána éreztem, hogy most képes lennék felvágni az ereim, csak nem akartam olyan körülmények között meghalni

- szorongok; nehezemre esik emberek közt lenni, találkozni még azokkal az emberekkel is, akikkel nagyon szeretnék

- olykor gyilkla gondolataim is vannak, de ezek inkább régebben voltak jelen a fejemben

- néha feldobott hangulatom van, ilyenkor mindenen nevetek, harsány vagyok, és nem tudok józanul gondolkodni, mármint mondok olyan dolgokat az embereknek, amiket máskor sosem mondanék.

Mindezek után azért elmondanám, hogy egyébként egy jószívű, csendes, kedves lány vagyok. Okos és értelmes, nagy bennem a tudásvágy és a tettvágy. Van saját véleményem és önálló gondolataim, és bár viszahúzódó vagyok, azt hiszem, a vezető szerep is illik hozzám, ha kell, meg tudom ragadninaz irányítást, tudom, kire milyen feladatot kell bízni, átlátom a helyzetet, a problémákat felismerem.

De ha meglátják a karomon és a combomon a vastag, vörös hegeket, vagy rájönnek, hogy bulímia nervosában szenvedek, és öngyilkos gondolataim vannak... Az egyet jelent azzal, hogy nem vagyok alkalmas, igaz? Esélytelen, hogy így alkalmasnak minősítsenek. Pszichológusnál sosem voltam, a családomnak sem beszéltem ezekről a dolgokról.

Ti mit gondoltok?

19L

2014. jún. 24. 12:09
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Szerintem ezt nem azért mesélted el, hogy megkérdezd, hogy átmész-e a vizsgán így, mert a választ te is tudod. Anonim oldal, anonim segítség kérés.

Ne itt kérj segítséget, legalábbis itt elég nehéz neked segíteni.

Én azt mondom neked, hogy ne add fel ezt az álmot! Szeress meg élni, igenis kérj segítséget. Én tudom, hogy képes vagy rá, mert tudom, hogy nem akarod magad soha megölni, mert élni akarsz. És ez a jó, hisz ember vagy és ezt érdemled, hogy élj és úgy élj, ahogy te szeretnél.

Vigyázz magadra!

2020. szept. 26. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!