Ha a szódabikarbóna sokmindenre jó, de miért van ráírva a csomagolására, hogy "gyógyászati célra nem alkalmas"?
Olvastam, hogy pl méregtelenítésre is jó, akár belsőleg (reggelente vízzel higítva inni), akár külsőleg (lábfürdő).
Ma néztem a csomagolását, s rá van írva, hogy nem alkalmas... ez csak valami kötelező szöveg? Vagy nem mindegyik márkájú egyforma?
Nagy különbség nem lehet, mivel a szódabikarbóna egy vegyület. Ami nekem van itthon, arra is ez van ráírva, meg hogy minimum 99% nátrium-hidrogén-karbonát.
A gyógyszerészeti tisztaságú szódabikarbóna ennél jóval tisztább.
De ma már savlekötőként sem ajánlják, semmilyen formában.
Én meg az ilyen értelmetlen hozzászólàsokat szeretem... örülök, hogy neked van miért csodàlnod engem :)
Valóban okos vagyok, de persze mindent én sem tudhatok, ezért kérdeztem, és rajtad kívül mindenki más meg is értette, sőt érthető választ is kaptam mindenkitől, amit ezúttal még egyszer köszönök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!