Ha a szódabikarbóna sokmindenre jó, de miért van ráírva a csomagolására, hogy "gyógyászati célra nem alkalmas"?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy pl méregtelenítésre is jó, akár belsőleg (reggelente vízzel higítva inni), akár külsőleg (lábfürdő).
Ma néztem a csomagolását, s rá van írva, hogy nem alkalmas... ez csak valami kötelező szöveg? Vagy nem mindegyik márkájú egyforma?
2014. jún. 19. 09:17
11/11 A kérdező kommentje:
Abszolut cinizmusnak volt érthető, de így màr másképp hangzik, én bocs :)
Utolsónak: keress rá a neten a szódabikarbóna felhasználására ;) Ha savlekötőként nem is ajánlják, de egyéb gyógyászati célokon át a háztartáson keresztül szinte mindenre jó. Pl mosásnál fehérítés ill folteltávolítás, ezüst ékszer tisztítása, felületek tisztítása, stb...
2014. júl. 3. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!