Ki vagyok én? Hol az én személyiségem?
Kicsit zavarban vagyok magammal szemben..
Nem mondhatom azt, hogy nem tudom ki vagyok mert igazabol az az ember vagyok aki barki lehet...
A hangulatom mindennap mas, es mintha egy masik ember lennek minden nap, hol oltonybe oltozok fel, hol pedig udvaribolondnak...
A legnagyobb problemam az, hogy nem tudok donteseket hozni, egyszeruen mindig a korulottem levok erdekeit nezem, es ugyan ez beszelgetesben.. Amikor beszelgetek valakivel, gyakorlatilag nem velem beszelget hanem, azzal az emberrel aki mindig azt mondom az embereknek amit hallani akarnak.
Ebben nagyon jo vagyok... pontosan tudom mit akarnak hallani, vagy mit akar hogy kerdezzek. Viszont en megint nem tudom hol vagyok a tortenetben...
Ezaltal sokszor hazudok, nem atveresrol van itt szo, hanem egyszeruen kepes vagyok 1 oraig egy kamu toretenetemrol beszelni, de meg olyan egyszeru dolgokra is rahazudok mint pl nem mekiben voltam hanem burgerkingben...
Mintha egy masik ember eletet mondanam el, mert ugye en nemtudom hol vagyok, ebben a tortenetben...
Szineszkedek, hazudok, es sajat velemenyem az nincs...
A masik amit meg hozza tennek, hogy mindig atveszem annak az embernek a stilusat akivel beszelek, ugyanugy fogok beszelni. Ez kulonosen akkor rossz, ha lannyal vagyok, es nagyon noiesen beszel hozzam, akkor hajlando vagyok felvenni a stilust, ami nyilvanvaloan nem all jol :D
Miért van ez velem?
(annyira nem vészes, mert szerintem senki sem veszi eszre, de hosszutavon semmi keppen sem jo)
Ugy erzem magam mintha nem ember lennek, es problom megfigyelni az embereket, hogy hogyan viselkednek itt a foldon es en is ugy csinalok mint ok.. ahhoz, hogy fent maradjak...
es gyakorlatilag ezt is csinalom, probalom leutanozni az embereket ahhoz, hogy normalis embernek tunjek es lehessenek barataim stb..
19/F
Kérdező, akik kommenteltek, és jómagam is:
Manipulatív viselkedészavarban szenvedünk.
Az az igazsag, hogy Ujzealandon elek, es innen eleg nehez. :/
Amugy van amikor normalis emberre valok, ezek a tunetek eltunnek akar egy egesz napra. Altalaban akkor, ha iszok egy redbullt :) vagy ha szeretet kapok csaladon kivul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!