Hormonkezeléssel tényleg lehet befolyásolni a személyiségem, a viselkedésem változását?
Ne valami durva dologra gondoljatok. Az utóbbi hónapokban sok pozitív változást eszközöltem az életemen:
-minden nap alszom állandóan 8-9 órát
-edzeni kezdtem
-rendesen eszem, sok húst, zöldséget, egészséges dolgokat
A lényeg, hogy ez a korábbihoz képest komolyan megemelte a tesztoszteronszintemet. Például a mellkasom elkezdett szőrösödni, vagy sokkal gyakrabban kell borotválkoznom is.
A fontosabb, hogy azt vettem észre a viselkedésem sokkal agresszívabb, férfiasabb lett. Eddig inkább álltam közelebb a passzív, béna, tutyi-mutyi, kezdeményezőképtelen leíráshoz, mint a domináns, férfias, magabiztos, önbizalommal teli jelzőkhöz.
Az utóbbi időben viszont sokkal nagyobb a szexuális vágyam és ez már olyanban is lecsapódik, hogy sokat kezdeményezek lányoknál. Régen jó, ha pár havonta egy lánynál kezdeményeztem aki véletlenül az utamba botlott, most pedig hetente minimum 5 lányt meg szoktam szólítani, mert nagyon szeretnék szexelni (is) velük és ezért hajlandó vagyok tenni. Szóval a személyiségem egy jó része teljesen megváltozott, jó irányba.
Szerintem jórészt a tesztoszteron miatt bátorodtam fel ennyire a csajozásban, ezért arra gondoltam hogy valamilyen tesztoszteron injekció-kúrát kezdek, ahol intravénásan is fokozatosan minél több természetes tesztoszteron hormont adok be magamnak, hogy még gyorsabb legyen ez a király fejlődés.
Mit gondolsz?
Szerintem,marmint nem vagyok szakertö,elkezdtel sportolni,egeszsegesen etkezni,kialszod magad,ezaltad csökkentetted a stresszt,ami a boldogsaghormont növeli,talan ez a z oka hpgy jobban erzed magad.A tesztoszteron kurat felejtsd el,nem is tudom ki is adna ilyen terapiat,es akinek nem kell, talan rosszabbit a helyzeten.
Mint irtam nem vagyok szakertö,utanna neztem,igen be lehet szerezni,de gondold at,most milyen jol erzed magad,es mennyit ronthatsz,ennek vannak am mellekhatasai,sajnos magyarul nem talaltam semmit,de mivel erdekel a tema,utannaneztem,forditsd le.
Nem a tesztoszterontól lettél jobban, hanem a életmódváltozástól.
(Mikor nekiálltam gyúrni, nekem is jobb lett az életem és a csajozásban is sikeresebb lettem, pedig nekem nincs, ami termelje a tesztoszteront, mivel nő vagyok.)
Ha elkezdesz tesztoszteront szúrni, akkor
- a golyóid összecsoffadnak, mert úgy döntenek, nekik már nem kell termelni,
- a szervezeted kompenzál, megemeli a mellékvese-kéregben az ösztrogéntermelést, és szép kis csöcseid nőnek,
- elkezdesz szépen kopaszodni,
- olyan szimpatikus kinézetű trollá válsz, mint a Berki Krisztián,
- a lányoknál a sikereid mérséklődni fognak.
Egyszóval testet-lelket romboló hatása lesz, ha belefogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!