Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érezted magad már nullánál is...

Érezted magad már nullánál is kevesebbnek? Olyannak, aki senkinek sem kell?

Figyelt kérdés

Itt vagyok én egy 17 éves lány. Igazából semmi gondom sincs. Végre vannak barátaim, megértő szüleim, jófej testvérem. Végre remélem engem is viszont szeret vki szerelemből.

És mégis...

Egy üres üvegnek érzem magam. És nem igazán szimpatikus az az ember, aki vissza néz a tükörből rám. Szoktem hazudni... Nem értem, h miért, de szoktam. Hülyeségeket, baromságokat...

És bánt, h lehet, h nem is engem szeretnek, hanem a hazug énemet.

2010. jan. 4. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Én éreztem akkor amikor depresszióm volt.Még most is tart de már gyógyulgatok,pl. nem gondolom magam nullánál is kevesebbnek. :)
2010. jan. 4. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát a válaszodra a kérdés: igen.

És amit alul leírtál pont igaz rám. Egy mocsok, megbízhatatlan embernek tartom magam, pedig nagyon fiatal vagyok.

2010. jan. 4. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
szia lehet hogy az a baj hogy csak reméled hogy szeret aszt ugyanis éreznikell vigyáz nem csak szekszuálisan hanem a tetekel is még valami van akiröl csak késöb esikle az álarc de én szoritok neked. tt.zl
2010. jan. 5. 00:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos az elqrt oktatási rendszerünknek köszönhetően 17 évesen mindenki egy nullánál kevesebb senki, és ezzel még nagyon szeretnek is visszaélni olyanok, akik még 40 évesen is közel állnak ehhez. Szerencsére neked még (ha csak holnap el nem üt egy autó) nem dőlt el hogy mi leszel. A 17 év csak átmenet, és közelebb van ahhoz ahonnan indultál, mint ami leszel. Nem vagy egy nullánál kevesebb senki, csak mert ezen az egy pontnon ilyen helyzetbe kényszerültél, mivel ez még csak ez után dől el.
2010. jan. 6. 05:55
 5/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

Én tettem fel.

Gondolom ez megadja a választ.

2010. jan. 6. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!