Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez pánikbetegség, vagy mi?

Hkat kérdése:

Ez pánikbetegség, vagy mi?

Figyelt kérdés
Pár hete tart nem minden nap. Csak úgy rám jön.miért? Csak késő este szoktam ilyet ézezni. Mintha félnék vagy izgulnék valamiért ver a szívem gyorsabban erősebben. Mintamikor vizsga előtt voltam. Pedig semmi okom ilyesmire késő este van nyugodtnak kéne lennem a gyerekek is alszanak semmi baj nincs mégis mintha izgulnék valamiért,

2014. jún. 19. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez lehet kezdődő pánikbetegség, de az is lehet hogy valamin agyalsz így este felé és ettől izgulsz. Én pánikbeteg vagyok, de nekem olyan szokott lenni, hogy az izguládon kívül még ilyen megmagyarázhatatlan "menekülési kényszert" érzek, legszívesebben kifutnék a világból, meg légszomj is szokott lenni...

Szerintem próbálj relaxàlni, csinálj olyat ami megnyugtat téged, pl így este nézz meg egy jó filmet vagy játsz valamit gépen hogy lekösd az agyad és ne figyelj az idegességre. Ha nem megy, akkor igyál herbáriás nyugtató teát vagy csak sima citromfű teát, ilyen enyhe tüneteken segíthet :)

2014. jún. 20. 12:48
 2/2 anonim ***** válasza:

*izguláson

Bocsi csak a teló átjavította...

2014. jún. 20. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!