Tényleg ennyire kiábrándító a helyzet a Pszichiátria/Pszihológia terén?
hallottam olyan történetet, hogy egy gyereket az anyja bevitt a pszichiátriára, mert dühös volt és összetötr egy poharat. ezt elmondták a dokinak, aki erre telenyomta a gyereket mondenféle dilibogyókkal, és erre a gyerek tényleg bedilizett, és egy ördögi kör alakult ki.
d hallottam olyat is, hogy egy nőt a depressziója miatt elektrosokkoltak meg, és így a 150es IQ-ja 120ra csökkent, és a fotózás iránti szeretetét is elvesztette (pedig kitűnő fotós volt), tehát egyszerűen tönkretették a nőt. pedig /szerintem/ ezt meg lehetett volna oldani egy pszichológussal, ak csak elbeszélget vele
kiváncsi vagyok a véleményetekre
ha tudtok még ezekhez hasonló történeeket írjátok le lécci
http://www.youtube.com/watch?v=_VCc_HZytKg
Nézd végig az összes részét és megtudod, hogy mennyire irányítják a világot.
úristen! nem szabad már mindennek bedőlni. elektrosokkot manapság már nem csinálnak. gyerekeknek még végszükség esetén is nagyon hosszú, akár évekig tartó sikertelen "beszélgetős" terápia után is alig adhatnak gyógyszert, 1-2 féle van, aminél még egy gyógynövényes nyugtatótea is erősebb amit a tescoban megkapsz...
az viszont más kérdés, hogy bénák a dokik, csak néhány van aki igazán érti a dolgát és ráérez mit kell csinálni. a többi meg nem tesz nagy kárt, nem csinál drasztikus dolgokat.
A Youtube.com-os lány vagyok. Üzenném az engem fikázónak, hogy nem vagyok egyháztag. Kettőnk közül te vagy az a tipikus ember akit akármivel megtudnak etetni. Azért mert semmi belelátásod az egészségügybe és ebbe az egész rendszerbe az még nem azt jelenti, hogy nem léteznek efféle dolgok.
Az efféle gyógyszerezés nálunk nem csak a pszichiátriában van, hanem a hétköznapi orvoslásban.
Ha strucc vagy akkor nyugodtan dugd a fejed a homokba és ne hidd el, hogy ez a való világ.
Ha esetleg kiszeretnéd húzni a fejed a homokból akkor nyugodtan kezedbe veheted Dr.Lenkei Gábor Cenzúrázott egészség című könyvét vagy akkár a többi kötetét.
Tanulságos!
Köszi mindenkinek a válaszokat
igazából nem is tudom h mit kellene csinálni az orvostudomány ezen ágával, mert időközben olyat is hallottam /és szerintem van benn igazság/ h ha egy psziichiátriai embert 5 egymástól független orvos megvizsgál, valószínűleg mind az 5en különböző dolgot fognak diagnosztizálni
és kedves 2., 4., és 6. válaszoló (bocsi asszem ti voltatok azok akik nagyon ellenün voltak)
én se és mint később a Youtube-os lány is írta nem vagyunk egyháztagok nem is tudom h mi köze lenne hozzá
és azért mert leírtunk néhány esetet még nem azt jelenti, h mindig mindenkit félrekezelnek, illetve irányítano akarják a világot
de sajnos többségében ez a helyzet áll elő, és nem pedig az,h kifogsz eg jó dokit, aki tényleg meggyógyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!