Lehet megfulladok? úgy érzem a tüdőmbe nem megy elég levegő. Bepánikolok tőle.
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 15:44
2/7 anonim válasza:
Nem fulladsz meg, inkább pánikbetegséged van. Pszichiáterhez kéne menni.
3/7 anonim válasza:
Jaj, de ismerős ez a helyzet! Nálam is ugyanez volt, aztán elmentem a pulmonológiára és kiderült, hogy kezdődő asztmám van. Felírnak gyógyszert és azt ha rendszeresen használod akkor nem lesz semmi bajod. Már ha tényleg asztmád van. Érdemes lenne mielőbb szekemberhez fordulnod.
4/7 A kérdező kommentje:
de nem hiszem hogy pánik mindig ez van és teljesen nyugott vagyok csak félek h vmi baj van.
2014. jún. 8. 16:09
5/7 anonim válasza:
Nyilván lehet pánikbetegség (ilyenkor elfojtott stressz vagy szorongás válthatja ki a rohamot, figyeld meg hogy van e heves szívdobogásérzeted félelemérzeted a roham mellett) de akár asztma vagy tüdőbetegség is okozhat nehézlégzést.
Ha nem javul menj el orvoshoz, hogy kizárd a komolyabb bajokat.
6/7 anonim válasza:
a pánikroham az ilyen. nekem is volt benne részem sajnos...
7/7 anonim válasza:
Szia! Én csak 11 éves vagyok és nekem is ez van lassan lehet elmegyünk vele az orvoshoz de szerintem pánikbetegség mert ha felkelek ez eszembe jut és hevesem ver a szívem és félek bepánikolok. De az is előfordulhat hogy asztma mert apukám is asztmás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!