Alig kapok levegőt, bepánikoltam, mit csináljak? Egyre nehezebben jön levegő a tüdőmbe, majdnem megfulladok?
Pánikroham?
Tudom, nehéz, de gondolj pozitív dolgokra. Mondogasd hangosan magadnak, hogy jól vagyok, kapok levegőt, nincs semmi bajom, egészséges vagyok. Kapcsolj zenét, ami relaxál. Illetve nekem még az segített, ha felhívtam a legjobb barátnőmet vagy öcsémet, ők meg tudtak nyugtatni. Ne aggódj, ilyenkor csak a stressz bosszulja meg önmagát, nincs semmi bajod, csak úgy érzed.
Nyugi
1.iggyál ca-t az allergiádra
2. nagy levegő
3.nyisd ki előtte az ablakot,és mondogasd amit az előttem lévő irt
Pánikrohamgyanús.
Első kizárásos próba: 0,25 mg frontintól/xanaxtól elmúlik? (Csak még mielőtt aláveted magad 40 vizsgálatnak)
20:46-os vagyok.
Hogy vagy kedves kérdező? Elmúlt a roham?
Köszi a segítségetek, Frontint inkább a szorongásomra szedem, de majd kipróbálom lehet erre is jó :D
De egy asztma vizsgálat kötelező lesz, elvégre komoly allergiám van, és jó tudni, hogy hogyan áll a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!