Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két napja beragadtam a liftbe...

Két napja beragadtam a liftbe két emelet közé és bepánikoltam nagyon megijedtem, hogy nincs levegő. Lehet valami baja a babának emiatt?

Figyelt kérdés
De már aznap este rendesen mocorgott ahogy szokott.Egyébként 20+2 hetes vagyok.
2009. jan. 26. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg semmi baja nem lesz a babának.
2009. jan. 26. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Huhh...ez tényleg nagyon ijesztő lehetett. Nem hiszem, hogy ennyitől baja lehetne! Már túl vagy rajta, nyugodj meg! :)

22 hetes kismami

2009. jan. 26. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Attól, hogy megijedsz, attól nem lesz a babának semmi baja. Nem lehet minden ijedtséget elkerülni a 9 hónap alatt.Akkor lehetne gond, ha állandó stressz érne téged, akkor a baba idegrendszerét is megviselné. Ő is jelezte, hogy jól van azzal, hogy rendesen mocorgott.Jó babavárást! 4 hós kislány anyukája
2009. jan. 26. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Semmi bajotok nem lett/lesz.

A pici megérzi, hogy féltél, lehet ő is elbújt, megijedt, de ezen kívül semmi baja nem lett/lesz.

(gondolom nem mentőt hívtak hozzád, oxigénhiány miatt) túl vagytok rajta. Most már nyugi:)

Boldog babázást

2009. jan. 26. 15:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat megnyugtató érzés hogy nincs semmi baja csak hát azt gondoltam ha nekem nincs levegő akkor ő se kap miattam.
2009. jan. 26. 16:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt csak a pánikroham miatt érezted, hogy nincs levegő. Jaj, én is úgy félek, hogy egyszer ilyen helyzetbe kerülök.
2009. jan. 26. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!