Két napja beragadtam a liftbe két emelet közé és bepánikoltam nagyon megijedtem, hogy nincs levegő. Lehet valami baja a babának emiatt?
Figyelt kérdés
De már aznap este rendesen mocorgott ahogy szokott.Egyébként 20+2 hetes vagyok.2009. jan. 26. 15:45
1/6 anonim válasza:
Nyugodj meg semmi baja nem lesz a babának.
2/6 anonim válasza:
Huhh...ez tényleg nagyon ijesztő lehetett. Nem hiszem, hogy ennyitől baja lehetne! Már túl vagy rajta, nyugodj meg! :)
22 hetes kismami
3/6 anonim válasza:
Szia! Attól, hogy megijedsz, attól nem lesz a babának semmi baja. Nem lehet minden ijedtséget elkerülni a 9 hónap alatt.Akkor lehetne gond, ha állandó stressz érne téged, akkor a baba idegrendszerét is megviselné. Ő is jelezte, hogy jól van azzal, hogy rendesen mocorgott.Jó babavárást! 4 hós kislány anyukája
4/6 anonim válasza:
Szia,
Semmi bajotok nem lett/lesz.
A pici megérzi, hogy féltél, lehet ő is elbújt, megijedt, de ezen kívül semmi baja nem lett/lesz.
(gondolom nem mentőt hívtak hozzád, oxigénhiány miatt) túl vagytok rajta. Most már nyugi:)
Boldog babázást
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat megnyugtató érzés hogy nincs semmi baja csak hát azt gondoltam ha nekem nincs levegő akkor ő se kap miattam.
2009. jan. 26. 16:02
6/6 anonim válasza:
Azt csak a pánikroham miatt érezted, hogy nincs levegő. Jaj, én is úgy félek, hogy egyszer ilyen helyzetbe kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!