Münchausen-szindrómát tudnak kezelni? Van egyáltalán pszichiáter, aki felismeri?
19 éves vagyok, és biztos vagyok benne, hogy ez a bajom. Mostanában szerencsére nem csinálok baromságokat, de amint valami felkavarja az állóvizet, tudom, hogy fogok. Lehet ezt kezelni?
12 éves korom óta kezel pszichiáter, de ez ég soha senkinek nem jutott eszébe. Általában depresszióval, szorongással és viselkedészavarokkal diagnosztizáltak, meg voltak mindenféle pszichotikus zavarok, amiket eljátszottam.
Kb. 20 centi magas orvosi papírjaim vannak:
pszichotikus zavarok
drogfüggőség (még terápiás otthonban is voltam - nem vagyok drogfüggő)
elképzelt terhességek és vetélések
mindenféle magamnak okozott sérülések másképp előadva (megvágott, rám esett, nekimentem, leestem, beütöttem)
gyógyszer túladagolások
A mai napig fantáziálok arról, hogy történik velem valami véletlenül/szándékosan és kórházba kerülök.
Van egyáltalán olyan pszichiáter, aki ezt tudja kezelni? Meg egyáltalán milyen kezelések vannak rá?
Pszichiáter szüksèges hozzá.
Azt olvastam hogy több hetes kórházi megfigyelès szüksèges.Majd ha diagnosztizálták ezt a betegsèget akkor gyógyszeres kezelèssel ès pszihoterápiával lehet gyógyítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!