Mit gondoltok erről?
A te életmódodban sem stimmel valami, ha ilyen kérdést teszel fel + ha telefonon kérsz segítséget.
Ezzel annyi a probléma, hogy neked lesz rossz emiatt.
"A te életmódodban sem stimmel valami, ha ilyen kérdést teszel fel + ha telefonon kérsz segítséget"
Ezt kifejtenéd kérlek jobban? Szeretnék megérteni több nézőpontot is.
Rossz helyen keresel segítséget (szerintem) és most is azzal foglalkozol, amiről a kérdést kiírtad.
Ahelyett hogy választ kapnál a lényeges kérdésekre (vagy legalább keresnél) és megoldanád az alap problémádat.
Szerintem többet kellene az embereknek papokkal/lelkészekkel beszélniük vagy taoizmust/buddhizmust tanulmányozniuk. Azért, mert ezek nélkül eléggé hajlamosak elcsúszni-szétcsúszni lelkileg.
Nem ellensúlyozzátok a rátok eső káros hatásokat, és ennek mindig betegség lesz a vége. Akár lelki betegség, de ezt nem telefonos segítséggel kell megoldani. Maximum telefonon adnak olyasmi tanácsot mint amit most én írok.
Amiket írtam feltételezik, hogy hiszek a problémák hatékony megoldásában. Igen, voltaképp így van.
Szerintem rendezni lehet a legtöbb problémánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!