Mit gondoltok erről? (több dolog) LENT
Járok pszichológushoz,de ő már nem jut velem semmire,ezért járok pszichiátriára.Be fognap fektetni 1 hét múlva.Több dolgot is kifognak próbálni velem,mert nem beszélek a gondjaimról senkinek,mert szégyenlem.Amit kérdezni szeretnék:Van olyan,hogy adnak valami szert amitől elmondom,és utána nem tudom mit mondtam?nagyon félek,mert erről a dologról soha senkinek nem beszéltem,mert szégyenlem.
Azért írtam ide,mert nem ismertek és nem tudtok rólam se jót,illetve néhány ember se rosszat mondani.
Még egy dolog!Létezik olyan betegség,hogy az ember fél a saját jövőjétől,múltjától?Illetve fél,ha megismerik?
Ha van akkor milyen betegség/fóbia?
Válaszokat előre is köszönöm!!
Van olyan pszichoterápiás módszer, amelyben szükségtelen elmondani a korábbi olyan dolgokat, amelyet szégyellsz. Ez a KIP. Beszélgettek fűről, fáról, virágról, a természet képeiről, és egyszer csak azt veszed észre, hogy elmúltak a félelmeid. Bővebben:
Hmm...igazság szérum??Na ne!!Inkább akkor itthon kuksolok!!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!