Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, csúnya dolog?
Nos,elég nagyok a melleim és úgy vagyok vele,ha már megadatott,miért ne járhatnék kicsit kivágottabb felsőben?
Mint a nők legtöbbje én is imádom ha megnéznek,imádok csinosan öltözni,ami a párom eléggé zavarja.
Jó,tudom okkal zavarja,hogy más férfiak is megnéznek,de fordított helyzetben én büszke lennék,hogy olyannal vagyok,akit megnéznek mégis csak az enyém! Egyébként nem szoktam a melleim nagyon kirakni,csak azért sejtetően..:)
18/L
Jaja, bár azt, hogy ennyi idősen nagyobb melled van mint eszed....azt nem fogod...
Figyu megkérdezed csúnya dolog e....mi azt mondjuk igen
Mire számítottal? Mindenki helyeseljen? Mostmár látom, hogy nem csak a ribancsággal van baj...
Nem,elfogadom a kritikát akkor is ha negatív...:)
Én sem értem mi baj ezzel,nem vagyok olyan,nem akarom elhagyni a párom..3 éve együtt vagyunk.
Lett volna rá lehetőségem,mégsem fordult meg sem a fejemben..;)
Az első pár kommentelő nem normális-.-
Miért lenne csúnya dolog. Nekem a barátom pont azt szereti ha megnéznek,de én sem öltözök ribancnak, csak szereti ha szexisen öltözök.
Szóval szerintem egyáltalán nem rossz dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!