Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kezdjek magammal?

Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Emberek! Ti nektek volt az életetekben olyan pont, amikor tényleg minden rossz volt, és egyszerűen értelmét nem láttátok már semminek sem?

Az én életemben, körülbelül három hónapja valami hirtelen megváltozott, de éreztem is, hogy valami kattant és fordult az életemben. Meg is ijedtem, hogy vajon mi fog történni? Jó vagy rossz? Hát amilyen szerencsétlen vagyok, gondoltam, hogy a rossz fog következni,és reméltem pár nap és majd túl leszek rajta.. Rosszul gondoltam :D Az életem pokollá változott..

Nem szeretném leírni részletesen.. De történt mindenféle gond. Egészségügyi problémák, anyagilag mélypont, közérzet is -10, depressziós vagyok és sorolhatnám még...

Kérdem én, mikor ti tényleg a lehető legszarabb állapotban voltatok és körülöttetek minden rossz volt, mit csináltatok, hogy jobb legyen?:DD

Megőrülök lassan úgy érzem.. És ez tart már 3 hónapja !!!

2014. máj. 26. 01:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is pontosan így vagyok sorstársak vagyunk. Nekem már évek óta tart a rossz időszakom de az utóbbi pár hónapban rosszabbra fordult. Úgy éreztem hogy semmi öröm semmi jó nincs az életemben nem is ÉLEK csak LÉTEZEM és ez óriási különbség. Gondom lett az egészségemmel is aminek lelki okai is voltak. Ne tudtam feldolgozni hogy ilyen fiatalon ennyi rosszat kell elviselnem folyamatosan jöttek a gondok nem tudtam hogy mikor lesz vége vagy hogy hogyan lesz vége. Csak azt szeretném tanácsolni hogy várj az idő a gyógyír. Ne akard hogy majd hirtelen minden jóra fordul hagyd amíg a sok rossz leülepszik amíg feldolgozod. Hidd el az élet lehet szép is és jogod van élvezni az életet ahogy mások is teszik. Légy erős és gondolj arra hogy ha majd később visszanézel erre az időszakra csak egy rossz emlék lesz és büszke leszel magadra amiért elég erős voltál ahhoz hogy túljuss rajta. Remélem segíthettem sok szerencsét!
2014. máj. 26. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!