Mit kezdjek magammal?
Emberek! Ti nektek volt az életetekben olyan pont, amikor tényleg minden rossz volt, és egyszerűen értelmét nem láttátok már semminek sem?
Az én életemben, körülbelül három hónapja valami hirtelen megváltozott, de éreztem is, hogy valami kattant és fordult az életemben. Meg is ijedtem, hogy vajon mi fog történni? Jó vagy rossz? Hát amilyen szerencsétlen vagyok, gondoltam, hogy a rossz fog következni,és reméltem pár nap és majd túl leszek rajta.. Rosszul gondoltam :D Az életem pokollá változott..
Nem szeretném leírni részletesen.. De történt mindenféle gond. Egészségügyi problémák, anyagilag mélypont, közérzet is -10, depressziós vagyok és sorolhatnám még...
Kérdem én, mikor ti tényleg a lehető legszarabb állapotban voltatok és körülöttetek minden rossz volt, mit csináltatok, hogy jobb legyen?:DD
Megőrülök lassan úgy érzem.. És ez tart már 3 hónapja !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!