Mihez kezdjek magammal? Hogy jöjjek ki a depresszióból? Kapcsolat lehetséges?
Köszönöm a válaszod! Végigolvastam, tényleg érdekes a történeted. Elhiszem, hogy megtaláltad a boldogságod és már nem is érdekel az exed.
Nálam kicsit más a helyzet. Úgy zárta le ezt az egészet, hogy gyakorlatilag semmit sem mondott, sőt nem is beszéltem vele már 4 éve. Nem tudom, mit rontottam el, nem tudom, miért tette ezt, csak találgatok. Olyan belső folyamatokat indított el bennem, amit soha nem gondoltam, hogy egyszer be fog következni. Az abszolút hitem vesztettem el, nem csak az emberekben, már ott tartok, hogy magában az életben. Egyszerűen nincs kedvem élni. Tudta, hogy miatta hagyom ott a munkát és még akkor se volt képes odajönni, hogy Te barom, ne csináld, beszéljük meg, nem ő végignézte ugyanúgy, mint ahogy fogytam miatta 30kg-t. A mai napig szégyellem ezt az egészet és nem is merek beszélni róla, emiatt meg egyszerűen nincs kedvem emberek közé menni. Folyamatosan azt kérdezik, miért nincs barátnőd? Meleg vagy? Miért nincs munkád? Miért hagytad ott? És egyszerűen teljes motiváció hiánnyal küzdök. Most azt érzem, ha találnék is valami csoda folytán egy munkát, az sem változtatna semmin és ugyanilyen szarul lennék, csak kevesebb időm lenne a gondjaimra. Nincs kivel megbeszéljem ezeket, nincs senkim.
Voltál már pszichológusnál?
Érdemes lenne megfontolnod, sokat tudna segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!