Ha életem legrosszabb időszaka beleesett a szerelmemmel való ismerkedésbe is, akkor mit tegyek?
Feltehettem volna a kérdést a Szerelem topikban is, de inkább arra vagyok kiváncsi hogyan lehetnék újra egészséges.
A történet annyi, hogy volt egy lány, megismerkedtem vele, jól alakultak a dolgok, rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a nőktől, és kellőképpen férfinak éreztem magam.
Aztán összevesztem picit a lánnyal ami elvette a kedvem a többiekkel való "hülyüléstől" így akik eddig jónak tekintettek azok még megmaradtak csupán szépen aprán lemorzsolódtak az újakkal meg már konkrét depressziósan találkoztam, és hát ki kezelne így jófejként.
Aztán végignéztem egy 4 éves kapcsolatát, de időközben kiderült az is hogy eleinte még szeretett, ezért se feküdt le rögtön a pasival. Sőt, egyszer majdnem szakítottak is ez miatt.
Már 5 év telt el, és még mindig depis vagyok, aminél már csak nagyobb gond, hogy máig nem tudom túltenni magam rajta ha meglátom jóérzés, ha elmegyek onnan akkor meg szembeköpném magamat miután kitör egy idegroham rajtam.
Nem látom a fényt az alagút végén és egyre jobban kezdek megőrülni, olyan téren hogy mesélem anyámnak hogy megértem az öngyilkosokat, lenézem az öregeket, teljesen világképellenes kezd lenni a gondolkodásom miközben minden napom kb a semmiről szól.
Néha azt hiszem hogy csak én élem át ezt. És nem érdekel konkrétan semmi. Ismerkedés se megy, nem hogy nővel, férfival se, a nőkön meg úgy átnézek ahogy vannak.
Ezt a videót is csak úgy érzem egyedül én értettem meg a lány szemszögéből, és értettem meg azt miért lett öngyilkos, míg mások a lányt nézték butának ezért.
https://www.youtube.com/watch?v=j60XKRfoUVM
Milliószor eszembe jutott az öngyilkosság, de nem akarok az lenni, mert ha becsukom a szemem és elképzelem a jövőm, jó életet látok, csak az a gond, hogy valahol tudom hogy sose leszek az, vagy az még nagyon messze van, inkább reménykedek csak.
Bár biztos hogy 5-10 évig ezt így nem csinálom tovább.
Úgy ismerkedtem emg hogy normális voltam, csak nagyon gyorsan összevesztünk, de szerettük egymást.
Nem az a kérdés hogy össze-e jöhetnék vele, hanem én depis vagyok, tükörbe belenézve is szét vagyok esve, és erőm sincs nem hogy önbizalmam.
Ha valaki depivel próbálna csajozni hát, nem hiszem hogy egyáltalán lesz-e olyan lány aki csak szóba állna velem így. Nem beszélve arról, hogy ha még meg is oldódna mi a garancia hogy "normális" leszek?
Nem miattam, miatta.
Hát az én életem se volt más.
- Apámat nem ismertem, mert már 4 évesen meghalt
- Anyám terrorizált
- A baráti köröm miután eltűnt, részben ellenséggé váltam nekik, illetve csupán ellenségeket szereztem, akik lelkileg terrorizáltak, néha fizikálisan is
És inkább nem sorolom. Persze ezek csak a lánnyal való konfliktusom után történtek meg, annyira stresszes lettem, hogy pajzsmirigy műtétem is lett - amit állítólag a stressz okozott, és depresszió követte.
annyira már nem érzem szarnak ezt mint az elején, de még mindig nem látom a fényt az alagút végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!