Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Skizo vagyok, vagy csak aberrált?

Skizo vagyok, vagy csak aberrált?

Figyelt kérdés
Nem érintenek meg a halott képek és videók.. wtf?
2009. dec. 29. 20:17
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Van egy oldal és azon van pár érdekes dolog.. pl az ember anatómiája, viszont nem éppen csak ott egy vese vagy ilyesmi, hanem pl egy fejbe lőtt ember meg ilyenek.. az ilyeneket megnézem és nem érzek semmit.. megnézem és hidegen hagy.. láttam öngyilkost is videón és ott se éreztem semmit.. döglött állatokat bedaráltak és akkor sem volt semmi.. egyedül ami "meghökkentett" az az volt amikor kínába egy félbeszakadt ember még mászott és ezt levideózták.. az az egy "érintett" meg.. viszont nincs semmilyen rémálmom meg ilyesmi.. Most olvastam a skizofréniáról, és ott az volt, hogy nem annyira reagálnak a skizofrén gyanús emberek az ilyen dolgokra..

22 éves vagyok és az egész családom férfi vonalon skizo.. viszont szerintem a skizofréniát realizálással lehet csökkenteni.. mert pl én nem hinném el, hogy amit gondolok az nem lenne igaz.. tehát nem érzem, hogy egy egy dolgot nagyon felkapnék vagy elragadtatnám magam, pl ha halucinálnék akkor sem érezném szerintem úgy, hogy azt most meg kell tennem.. remélem értitek..

2009. dec. 29. 20:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja meg a haverjaim okádnak attól a viditól amiben éppen egy csaj belekaksizik egy pohárba és a másik meg megeszi.. viszont ezt is tök lazán megnézem és egy gramm hányinger sincs bennem.. :\
2009. dec. 29. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:

A családom férfi vonalon skizo...

hát, ezzel nem tudok mit kezdeni, ha így van, lehetsz skizo persze. De valószínűbb, hogy csak magas az ingerküszöböd. Gondolom, rottent, meg puruttyát, meg faces of death-t néztél, ezeken azért elég sokan túl vannak. Ha ettől nem leszel ki, még nem vagy aberrált, bár tény, hogy a beleérző képességeiden lenne mit javítani.

Szerintem nincsen para, bár le kéne állni a hullák bámulásával, mert a szexualitásod viszont kellően elferdülhet tőle.

2009. dec. 29. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt az oldalt olvasd el,és sok mindent megtudsz erről a betegségről.Amennyi adatot írtál még egy orvos sem tudná megállapítani a diagnózisodat,nemhogy egy laikus.Ezzel azt szeretném veled tudatni,hogy úgy sem kapsz ezen az oldalon kézenfekvő választ a kérdésedre.

2009. dec. 29. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Manapság ez nem nagy cucc, ugyanis akárhol hozzájuthatsz ezekhez, a tévében is látni egy halom hullát... Sokan elfsáulnak.

Menj ki éjjel a temetőbe, és elemezd a reakcióid. Ha meghal valaki a környezetedben és a családodban, az majd megérint.

2009. dec. 29. 21:58
 6/11 anonim ***** válasza:

skizo :DDD ez jó.

lassan mindenki ilyen (én is) mivel a média tömi a fejünket ilyesmivel, hozzászoktunk. én sem hibernálódok le ilyesmi láttán és hatodjára is végig röhögöm a rottent, mégsem vagyok mentálisan beteg.

túl komolyan veszitek az ilyesmit....

2009. dec. 30. 00:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem veszem komolyan az ilyesmit, csak mivel a családba van skiző, ezert nem akarom hogy en is az legyek, mert nem szép látvány a zártosztály és a pszichiátria sem.. meg nem szeretnek gyógyszerken élni és azt sem szeretnem hogy kinyirjak masokat a tudtom nélkul..

amúgy a hullák bamulásával ténylég elferdülhet a szexuális nézete valakinek.. :D

2009. dec. 30. 01:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor ne bámuj hullákat. Nem tudom miért jön mindneki ezzel a skizo vagyok dologgal... Hisztéria..
2009. dec. 30. 10:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is hittem már magamról, hogy skizo vagyok/leszek, bele is hajszoltam magam rendesen.:S

Te ne ess ebbe a hibába, szóval ne gondolkozz ezen, mert tuti nem vagy az. Ha az leszel, azt a környezeted észre fogja venni, Te pedig majdnem 100%, hogy nem. A betegség egyik alaptünete, hogy nincs betegségbelátás.

2009. dec. 30. 13:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindig igy volt ez nalad vagy kamaszkorod utan vettel eszre magadon valtozasokat? Sajnos van ra esely a csaladfat vizsgalva, de a schizofrenia csak reszben oroklott, reszben a kornyezeti hatasok jarulnak hozza. Magyarul a hajlamot oroklod
2010. jan. 4. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!