Ugye ettől még nem vagyok skizó?
Figyelt kérdés
Tegnap este azt álmodtam, hogy éppen félálomban vagyok és azt hallucinálom, hogy valami hosszú hegyes csőrű sárga és színes csíkos óriásmadár (vagy 5X akkora, mint egy gólya) repül az ablak felé, de amikor betörné az ablakot, akkor maga törik össze és ez egymás után többször megtörtént. Én álmomban tudtam, hogy ez képtelenség, de nem azt hittem, hogy álmodom, hanem, hogy hallucinálok. Ez még normális?2010. ápr. 1. 22:12
1/4 anonim válasza:
Velem is előfordult, hogy álmomban azt hittem hogy álmodom azt a szituációt, amit te most leírtál. Nem vagy skizó!
2/4 anonim válasza:
velem is volt hasonló.és még sok más embernek.ne félj tőle nem vagy skizó.ne értsd félre:mindenki "hülye" így vagy ugy:)a skizofrénia tüneteiről neten sok oldalt olvashatsz,így megértheted a különbséget közötted és egy skizofréniás ember tünetei között.
4/4 anonim válasza:
Persze, hogy nem vagy az. Előfordul az ilyesmi mindenkinél. Az álmok néha nagyon valósághűek tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!