Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Romolhat ettől az állapotom?

Romolhat ettől az állapotom?

Figyelt kérdés

depressziós vagyok, és ijeneket hallgatok:

http://www.youtube.com/watch?v=ogkxBRzPBWo&feature=player_em..

vagyis efféle zenéket.. a lényeg, hogy ilyen zenéktől tényleg romolhatok?

2011. ápr. 26. 18:25
 1/6 Kallisztó válasza:
Milyen állapotod?Mindenkinek van egy olyan időszaka amikor ilyen zenéket hallgat msákor meg majd kiugrik a bőréből!Ne aggódj nincs semmi baj!
2011. ápr. 26. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, romolhat az állapotod, mert még jobban beletemeted magad ebbe a nyomorúságba. Jársz orvoshoz? Diagnosztizálták a depressziót, vagy csak gyanítod, hogy ez van? A pszichiáter a fokozatosságot szokta javasolni. Tegyél meg valami apró dolgot, ami mégis megerőltető (depressziósa mi nem az??) aztán folytasd valami nagyobbal, ezek a pici sikerélmények jótékony hatással vannak rád!
2011. ápr. 26. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod,bár depresszióra nem a legjobb.Majd kinövöd,rátalálsz magadra.(És másokra.)
2011. ápr. 26. 18:33
 4/6 A kérdező kommentje:
gyanítják nagyon hogy az vagyok, visszakell mennem egy csoportra, és ott kiderül, meg járok pszichológushoz, aki holnap fogja az eredményt elmondani..de egyre inkább érzem magam depressziosnak, mert egyre több mindent láttam ugymond meg bennem amik a tünetei..
2011. ápr. 26. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd, nyugodtan kérj gyógyszeres kezelést, ha indokolt, fel fognak írni valamit és egyből szebb lesz a világ. Így nem lehet élni!
2011. ápr. 26. 18:41
 6/6 A kérdező kommentje:
pszichológus nem írhat, és én hiába kérnék a pszichiátrián, fiatalkorú vagyok, így max a szüleim igényelhetnek.
2011. ápr. 26. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!