Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ilyen instabil az...

Miért ilyen instabil az érzelmi állapotom?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz érzés,az egyik pillanatban szomorú vagyok a másikban félek,a harmadikban örülök a negyedikben nagyon vidáman,az ötödikben sírni tudnék.

Sajnos ilyen az is ,hogy kihez vonzódom, van amikor melegnek érzem magam,van amikor biszexuálisnak,de van amikor 100%-ban heteronak és nem is tudnék hozzányúlni egy fiúhoz sem....

Van amikor annyira rosszul vagyok,hogy enni nem tudok,mert görcsbe van a gyomrom.Előző éjszaka nem tudtam aludni se,csak egy órácskát,aztán ma reggel még egyet tudtam.

Valaki segítsen,borzalmas!!!!!!!!! :((((((((((((((((

15 éves fiú

2010. aug. 28. 20:55
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
aztán az egyik pillanatban sírós ,szomorú zenét hallgatok,a másikban meg ugrálok a széken a zene miatt :((((
2010. aug. 28. 20:56
 2/14 anonim ***** válasza:
33%

kb én is ilyen vagyok

az öngyilkosság a gyengeség jele!

2010. aug. 28. 21:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy, termelődnek az eddigiekhez képest új hormonjaid. Akkor lennél eltérő a normálistól, ha nem így éreznél. Foglald el magad, olvass, (azt amihez épp hangulatod van), járj társaságba - ez a pár év ezt is magában foglalja, persze a számtalan jó dologgal együtt, haverok, bulik, csajok.
2010. aug. 28. 21:06
 4/14 anonim ***** válasza:
65%

a google-ben keress rá arra, hogy bipoláris személyiség, bipoláris depresszió, bipoláris betegség..

Aztán ha úgy érzed keress egy orvost mert csak rosszabb lesz ha valóban ez a bajod.

A 30 éves kor vízválasztó ezeknél..

Ha addig nem halnak bele akkor már megmaradnak!

2010. aug. 28. 21:08
 5/14 anonim ***** válasza:
2010. aug. 28. 21:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Úristen, állítsd le magadat, 21,08! Magadat diagnosztizáld elmebetegnek, ne a kérdezőt! Kérdező, ne is törődj a hülyeségeivel!
2010. aug. 28. 21:11
 7/14 anonim ***** válasza:

ma 21:11

Te állítsd le magad te búzacsíra!!

Ez egy baromi komoly betegség amely bizonyos ionszintek egyensúlyvesztése miatt alakul ki!!

Csak a diagnózishoz 8 éven át tartó megfiygelés kell, szóval baromi nehéz diagnosztizálni, és általában tizenéves korban, pubertásban kezdődik!!

Ha megfelelően elkapják a dolgot akkor kordában lehet tartani, ha nem akkor a beteg így is úgyis bele fog halni!!!

Nekem a párom előző barátja járt így, pedig 24 órás felügyelet alatt volt, és mindent elzártak tőle és előle!!

A végén kiment a kertbe sétálni, és amíg nem figyeltek rá fél percig bekajált egy csomó aranyeső virágot meg hajtást.

Aztán már későn vették észre a mérgezést, belehalt!

2010. aug. 28. 21:15
 8/14 A kérdező kommentje:
azért a cselekedeteim beszámíthatóak :) csak az érzelmeimmel van baj.
2010. aug. 28. 21:17
 9/14 A kérdező kommentje:
amúgy amikor irtam a kérdést,akkor szomorú voltam,de mostmeg jól vagyok:DDD
2010. aug. 28. 21:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem értitek az a baj!!

Nem a cselekedetei nem beszámíthatóak az embernek, nagyon is jól tudja hogy mit csinál! Az a srác már a legutolsó stádiumban volt amikor már lítiumos gyógyszereket adtak neki, de még így is oylan szintű fájdalmai voltak, hogy minden nap azon volt hogy megölje magát mert nem bírta elviselni a szenvedést!!

Végig teljesen beszámítható volt, naplókat írt meg verseket stb, amiket az orvos is kért , és mondta hogy ezzel mégjobban nyomon tudják követni..

Nőjetek fel a dologhoz hogy megértsétek.. De komolyan!

Sztem keressetek erről egy filmet a youtubon, akkor majd leesik a 20 fillér..

2010. aug. 28. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!