Miért ilyen instabil az érzelmi állapotom?
Nagyon rossz érzés,az egyik pillanatban szomorú vagyok a másikban félek,a harmadikban örülök a negyedikben nagyon vidáman,az ötödikben sírni tudnék.
Sajnos ilyen az is ,hogy kihez vonzódom, van amikor melegnek érzem magam,van amikor biszexuálisnak,de van amikor 100%-ban heteronak és nem is tudnék hozzányúlni egy fiúhoz sem....
Van amikor annyira rosszul vagyok,hogy enni nem tudok,mert görcsbe van a gyomrom.Előző éjszaka nem tudtam aludni se,csak egy órácskát,aztán ma reggel még egyet tudtam.
Valaki segítsen,borzalmas!!!!!!!!! :((((((((((((((((
15 éves fiú
kb én is ilyen vagyok
az öngyilkosság a gyengeség jele!
a google-ben keress rá arra, hogy bipoláris személyiség, bipoláris depresszió, bipoláris betegség..
Aztán ha úgy érzed keress egy orvost mert csak rosszabb lesz ha valóban ez a bajod.
A 30 éves kor vízválasztó ezeknél..
Ha addig nem halnak bele akkor már megmaradnak!
ma 21:11
Te állítsd le magad te búzacsíra!!
Ez egy baromi komoly betegség amely bizonyos ionszintek egyensúlyvesztése miatt alakul ki!!
Csak a diagnózishoz 8 éven át tartó megfiygelés kell, szóval baromi nehéz diagnosztizálni, és általában tizenéves korban, pubertásban kezdődik!!
Ha megfelelően elkapják a dolgot akkor kordában lehet tartani, ha nem akkor a beteg így is úgyis bele fog halni!!!
Nekem a párom előző barátja járt így, pedig 24 órás felügyelet alatt volt, és mindent elzártak tőle és előle!!
A végén kiment a kertbe sétálni, és amíg nem figyeltek rá fél percig bekajált egy csomó aranyeső virágot meg hajtást.
Aztán már későn vették észre a mérgezést, belehalt!
Nem értitek az a baj!!
Nem a cselekedetei nem beszámíthatóak az embernek, nagyon is jól tudja hogy mit csinál! Az a srác már a legutolsó stádiumban volt amikor már lítiumos gyógyszereket adtak neki, de még így is oylan szintű fájdalmai voltak, hogy minden nap azon volt hogy megölje magát mert nem bírta elviselni a szenvedést!!
Végig teljesen beszámítható volt, naplókat írt meg verseket stb, amiket az orvos is kért , és mondta hogy ezzel mégjobban nyomon tudják követni..
Nőjetek fel a dologhoz hogy megértsétek.. De komolyan!
Sztem keressetek erről egy filmet a youtubon, akkor majd leesik a 20 fillér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!