Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok aberrált?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

The Situation kérdése:

Mennyire vagyok aberrált?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Zuhanyzás közben mindenféle rossz érzés nélkül elvégzem a kis dolgom (persze a lefolyóba célzok ha ez enyhítő körülménynek számít :-D ) meg kifújom az orrom ha úgy van. Ez mennyire gáz kérdezem férfitársaim és hölgyeket egyaránt? Szoktatok ilyet csinálni ti is? ugye nem vagyok egyedül ezzel.? Igénytelennek egyáltalán nem érzem magam ha ez annak számít akkor sem. :-D kösz a válaszokat
2011. szept. 11. 12:52
 1/9 krvua ***** válasza:
aberrált állat pont ebéd előtt kelet ezt kirakni?!
2011. szept. 11. 12:54
 2/9 A kérdező kommentje:
na igen. sorry ez most így jött össze
2011. szept. 11. 12:56
 3/9 A kérdező kommentje:
amúgy én már ettem :-D
2011. szept. 11. 12:56
 4/9 Tajparaszt ***** válasza:

Nem gáz. Az enyémet a csajom is húzogatja néha a zuhany alatt.

Az orromat meg mindig magamnak fújom.

2011. szept. 11. 12:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Belesz*rni a tusolóba nem szoktál?
2011. szept. 11. 13:05
 6/9 A kérdező kommentje:
azt nem. te igen? gratulálok
2011. szept. 11. 13:07
 7/9 valaki a tömegből ***** válasza:
46%
Ha jól esik csináld csak, látni nem látja senki. Egy jó tanács: alaposan mosd ki a tusolót magad után, nehogy észrevegye valaki a fikát az ajján. Remélem segítettem :D
2011. szept. 11. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
:)) Hát nem laknék együtt veled...
2011. szept. 11. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:

én mindig a mosdóba szarok a barátoméknál titokban, mert utálom az anyját!

20/L

2011. szept. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!