Van olyan másnál is, hogy brutál altatótól nem alszik?
Bevettem 2 Rivotrilt, ' Gerodormot, ennek vagy 10 órára ki kéne ütnie, fenn voltam egykor. Veszem az újabb adagot, éber vagyok és olyan messze a reggel..
Nem szabadna, de mit tegyek, hogy kell aludni és miért van, hogy néha sikerül????
Én évek óta rendszeresen napi 3-4 órát alszom. Nálam ez egy betegség, úgy hívják hogy Inszomnia. Nekem nem érdemes altatót szednem, de majdnem biztos vagyok benne hogy neked nem ez a bajod...szimplán van hogy csak jár az agyad és képtelen vagy elaludni.
A rivotril meg mindig is nyugtató volt, és nem altató.
Köszi a válaszaitokat!
Ez nem inszomnia, mert amikor jól vagyok, 8 órányi jóízűket szoktam aludni.
De az már nagyon rég volt. Nyilván van szorongás a háttérben, egy szakítás, ami őrülten fáj, bár az eszem tudja rég, hogy tovább kell lépni, meg nincs mit tenni, mégis, mintha kiürült volna a világ és az éjjel egy fekete szorongássá válik, rettegek. Lehet természetes velejárója, gyászmunka, ilyesmi, csak túl régóta tart, túl intenzív éjjel, legyőzi még az altatót is. (A R nyugtató, a másik, aminek be kéne altatnia és amúgy brutál erős) és szégyellem is. A környezet is mindenki mndja, hogy szedjem össze magam, meg ugyanmár, csak egy pasi...
A rivotril egy m*cskos sz*r drog, külföldön betiltották, itthon a r*ma asszonyok a rivotril szedésével oldják meg, hogy egy életre hülyegyerekük szülessen a dupla családi pótlék miatt.
Elalvási nehézségekre a tapasztalatom szerint a legjobb a Dormicum, hatásosabban kiüt, mint a Gerodorm, igaz a legdrágább altató.
Jótanács: Problémáidat valszeg lelki dolgok okozzák, menj el pszichológushoz, vagy csinálj valamit, mert ki fogsz purcanni, mint én. Kicsináltak a gyógyszerek. Bediliztem tőlük! Ezeket a drogokat el kell hagyni!
Michael Jacksonnak sem hatottak az altatók, egyre többet vett be, végül sikerült magát hazavágnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!