Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan másnál is, hogy...

Van olyan másnál is, hogy brutál altatótól nem alszik?

Figyelt kérdés

Bevettem 2 Rivotrilt, ' Gerodormot, ennek vagy 10 órára ki kéne ütnie, fenn voltam egykor. Veszem az újabb adagot, éber vagyok és olyan messze a reggel..

Nem szabadna, de mit tegyek, hogy kell aludni és miért van, hogy néha sikerül????

2009. dec. 29. 01:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz aludni?
2009. dec. 29. 01:47
 2/14 anonim ***** válasza:
Valami biztosan nyugtalanít, gondolom ezzel nem mondok újat :) Az is lehet, hogy nem végzel elég intelektuális tevékenységet, ezért agyilag nem fáradsz ki, ezér lefekvéskor még kattog az agyad mindenfélén. Nekem a pszcihodoki, azt mondta, hogy ilyenkor el kell kezdeni történeteket szövögetni a fejedben. Pl. milyen jó lenne ha találkoznék az xy-al és elmennénk arra a helyre és akkor még történne ez is meg az, meg milyen jó program stb." Az alvást nem lehet akrni, az csak megtörténik. Ha görcsösen akarod, főleg nem fog sikerüli. Tudom jól. Az altató meg hatni fog...
2009. dec. 29. 01:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Én évek óta rendszeresen napi 3-4 órát alszom. Nálam ez egy betegség, úgy hívják hogy Inszomnia. Nekem nem érdemes altatót szednem, de majdnem biztos vagyok benne hogy neked nem ez a bajod...szimplán van hogy csak jár az agyad és képtelen vagy elaludni.

A rivotril meg mindig is nyugtató volt, és nem altató.

2009. dec. 29. 03:53
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat!

Ez nem inszomnia, mert amikor jól vagyok, 8 órányi jóízűket szoktam aludni.

De az már nagyon rég volt. Nyilván van szorongás a háttérben, egy szakítás, ami őrülten fáj, bár az eszem tudja rég, hogy tovább kell lépni, meg nincs mit tenni, mégis, mintha kiürült volna a világ és az éjjel egy fekete szorongássá válik, rettegek. Lehet természetes velejárója, gyászmunka, ilyesmi, csak túl régóta tart, túl intenzív éjjel, legyőzi még az altatót is. (A R nyugtató, a másik, aminek be kéne altatnia és amúgy brutál erős) és szégyellem is. A környezet is mindenki mndja, hogy szedjem össze magam, meg ugyanmár, csak egy pasi...

2009. dec. 29. 07:41
 5/14 A kérdező kommentje:
ja, és persze, én is tudom, hogy csak egy pasi és van még ezer, van nagy adag józan eszem, tudok mindent, csak aludni nem.
2009. dec. 29. 07:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Így függő leszel a gyógyszerektől, nem szabadna egymás után kapkodnod! Talán épp azért nem hat, mert már hozzászoktál. Másrészt, létezik a gyógyszerknél olyan, hogy paradox hatás, ami az elvárttal ellenkező hatást jelent. Rivotrilnál pl. előfordul, akár még dührohamot is okozhat.
2009. dec. 29. 13:21
 7/14 anonim ***** válasza:
A rivotril amúgy sem altató, nem arra kell alkalmazni! Depresszióra vagy epilepsziára írják fel
2009. dec. 29. 19:20
 8/14 anonim ***** válasza:
A bácsikámnál sem hatnak az altatók, csak igen nagy adagban, nála egyébként az érzéstelenítők sem működnek, az orvosok sem értik, miért van ez...
2009. dec. 29. 21:55
 9/14 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekem mindig Rivotrilt írnak. Valamilyen altató MELLÉ. Asszem azért, hogy bezsibbasszon kicsit, mire az alatató kifejti hatását. (Már, ha kifejti, a francba)
2009. dec. 29. 22:46
 10/14 anonim ***** válasza:
78%

A rivotril egy m*cskos sz*r drog, külföldön betiltották, itthon a r*ma asszonyok a rivotril szedésével oldják meg, hogy egy életre hülyegyerekük szülessen a dupla családi pótlék miatt.

Elalvási nehézségekre a tapasztalatom szerint a legjobb a Dormicum, hatásosabban kiüt, mint a Gerodorm, igaz a legdrágább altató.

Jótanács: Problémáidat valszeg lelki dolgok okozzák, menj el pszichológushoz, vagy csinálj valamit, mert ki fogsz purcanni, mint én. Kicsináltak a gyógyszerek. Bediliztem tőlük! Ezeket a drogokat el kell hagyni!

Michael Jacksonnak sem hatottak az altatók, egyre többet vett be, végül sikerült magát hazavágnia.

2010. jan. 15. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!