Van olyan másnál is, hogy brutál altatótól nem alszik?
Bevettem 2 Rivotrilt, ' Gerodormot, ennek vagy 10 órára ki kéne ütnie, fenn voltam egykor. Veszem az újabb adagot, éber vagyok és olyan messze a reggel..
Nem szabadna, de mit tegyek, hogy kell aludni és miért van, hogy néha sikerül????
Kedves Kérdező!
Nem akarlak megijeszteni, csak a tényeket írom: A problémám hasonlóan kezdődött. Aztán egyre többféle gyógyszert(nem csak altatókat) szedtem az alvászavaromra, orvos írta ki. A gyógyszerek miatt még a sulit sem tudtam befejezni. Úgy kikészültem, hogy a sürgősségire is bevittek, most próbálom kiheverni és csökkenteni a gyógyszereket. Egy nagy kínlódás, amit alig bírok! Neurológusok megállapították a gyógyszerek miatti agykárosodást. Dolgozni nem tudok.
Huh, ez kemény....
Hány éves vagy? Szerinted el lehet érni majd, hogy megszabadulj ezektől?
Pszichológus segít ebben?
Mert én már elkezdtem foglalkozni azzal, hogy mi is áll a tünetek hátterében, csak az ugye nagyon lassú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!