Fáraó akarok lenni, ez normális? (többi lent)
Figyelt kérdés
Minden hatéves koromban kezdődött mikor láttam "A fáraó átka" c. filmet. Uralkodó típus akarok lenni. Én magam akarok állni Egyiptom élén. Saját magamnak akarom megépíttetni a világ legnagyobb piramisát. Szembeszállni magával a rettegett hadvezérrel Nagy Sándorral aztán megdönteni Kleopátrát egy gőzölgő medencében. Minden nap ilyen dolgokról ábrándozok. Elkezdtem amatőrként festeni, de csakis egyiptomi dolgokat szeretek készíteni. Az egyik ács barátommal csináltattam magamnak egy fa szarkofágot, amiben esténéként alszom. Suttogó hangokat is hallok amik azt mondják hogy MYBYT tedd meg!2014. máj. 17. 10:33
11/17 A kérdező kommentje:
Lehetséges, de nem vagyok benne biztos.
2014. máj. 18. 16:24
12/17 anonim válasza:
Nem tudod, hogy hallucinálsz???? Nem tudod, hogy az a valami amit látsz, az ténylegesen ott van-e vagy sem?? Akkor skizofrén gyanús is lehetsz.
13/17 anonim válasza:
Most vagy hülyíted itt a népet vagy tényleg beteg vagy. Menj el dokihoz
14/17 A kérdező kommentje:
Igen, skizofrén vagyok.
2014. jún. 21. 07:28
15/17 anonim válasza:
én is! nem is! de igen! nem! kuss te....! nem te maradj csöndbe én irok! nem én!
16/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy még mindig aktuális-e de nekem is vannak/voltak hasonló hajlamaim.. Én annyit csinálok, hogy letöltök egy európa rajzolható vaktérképet, berakom paintbe és ott csinálom magamnak az országom határaim, és elképzelem hogy hadat üzenek pl. Csehországnak. Ajánlom a NationStates nevű játékot, ott tudod országodat szabályozni, lehetsz diktátor, király, elnök. Én elvagyok vele ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!