Mennyire normális h evés után rettenet fáj a hasam? És 2 hetente van székletem, akkor is rettenetes fájdalmakkal. Lassan 1 éve. Mit tegyek? (nem akarok orvoshoz menni, félek az orvosoktól) 16/L
Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 18:04
1/9 anonim válasza:
ha nem akarsz egy szép kis gyomorrákot vagy vastagbél rákot akkor szépen elmész az orvoshoz, hidd el, nem harap
2/9 anonim válasza:
Hallottam már egy bélelzáródott beteg haláltusáját. Hidd el, nem vicc, húzz el orvoshoz holnap!!
3/9 A kérdező kommentje:
Mennyi esély van rá h ez a ráknak a tünetei?
2013. dec. 9. 18:23
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. Nem táplálkozol rendesen, rendszeresen. Egyél laza kajákat, igyál sok folyadékot. És minden nap menj WC re. Az a normális.
5/9 anonim válasza:
Nem csak a ráktól kell félned! Sokkal nagyobb az esélyed a bélelzáródásra.
Akkor számíthatsz beöntésre, de ritkán használ.
Ha olyan szintű, akkor pedig műtőbe se tolnak...
Egy ápoló
6/9 anonim válasza:
Normálisnak még az fogadható el,ha valakinek hetente minimum 2-3x van széklete. tehát ez semmiképpen nem az. Egyél rostos ételeket,rendszeresen gyümölcsöt,igyál sok.sok folyadékot és mozogj! Nem valószínű,hogy eddig volt bélelzáródásod,mert 1 év alatt már nem lennél itt. De még lehet,ha így folytatod. Menj el orvoshoz,mert ennek komoly oka lehet és nem az orvosoktól kell félni,hanem attól,hogy akár életveszélyes állapotba is kerülhetsz!
7/9 automatakoktel válasza:
Kéthetente az nagyon dúrva. Bulémiás voltál? Én fogyasztanék a helyedben nagyon sok vizikefírt, és oxytarmot, (meg talán h2o2-t, halottam egyszer, van olyan hogy az emésztés is talán, de hogy az energiaszerzés átáll teljesen erjesztésre) . Azonban nemtudom hogy ez elég e, tehát ez szigorúan az én véleményem.
8/9 anonim válasza:
Orvoshoz menni, nem akarni kell, hanem muszáj!
9/9 anonim válasza:
"h2o2-t"
Azt azért ne. Inkább menj el orvoshoz, de lehetőleg minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!