Valaki segítene megmondani, hogy mi lehet ez?
Ez hosszú lesz szerintem, előre figyelmeztetnék mindenkit:D
Szóval, kényszerbeteg vagyok, nem is annyira enyhén, ezt megállapították. Ennek tüneteibe nem mennék bele, meg nem is lenne értelme, hiszen tudom nagyjából, hogy mi köszönhető annak és mi nem.
Viszont van pár dolog, amit fogalmam sincs, mi okoz... Persze lehet, hogy azt is az OCD, de nem vagyok benne biztos, és már szeretném megtudni, hogy tényleg teljesen megőrültem-e...
Szóval. Az utcára nagyon nem szívesen megyek ki, nem egyszer mondok le programokat emiatt, suliba nem is járok... Úgy érzem, hogy az embereknek hányingere van tőlem, és úgy is látom. És tudom, hogy úgy is van :( Biztosan nem képzelődök, hiszen látom... Mondják páran, hogy szép vagyok, de leginkább képek alapján, ami ugye sokszor tök más, mint a valóság... Meg nem is az arc a minden ugyebár, és elég duci vagyok sajna. Na mindegy, ez nem érdekes :D Viszont mikor ilyen helyzet van, hogy emberek között vagyok, akkor borzasztóan görcsölök, sokszor ennek testi tünete is van, pl hasmenés, hányinger, gyors szívverés, ájulásérzés, hirtelen leizzadás... Pláne, ha valakit "figyelek". És ha rajta van a gyanú, hogy olyan reakciót váltok ki belőle, akkor milliószor lejátszom a fejemben a jelenetet, ameddig el nem hitetem magammal hogy nem úgy volt :') És olyankor persze borzasztóan stresszelek, néha dührohamom is lesz attól (is... Na de erre később rátérek :D) Minden áron próbálok menekülni az ilyen helyzetek elől, de ha már benne vagyok egyszerűen leblokkolok.
Volt már öngyilkossági kísérletem, be is kellett feküdnöm kórházba miatta, és vagdosom magam. Általában tök vidám vagyok és lelkes, de néha meg annyira elveszítem a reményt és elhagy minden erőm, pedig alapból erős embernek mondanak, és én is így érzem... De néha eléggé el tud hagyni a kedvem.
Nagyon sokszor kapok dührohamot, általában a mindennapi zajok vagy totál jelentéktelen dolgok miatt... Amik nem is az hogy idegesítenek, vagyis de, de valami borzasztó intenzív és nem is tudom milyen módon, és olyankor néha elveszítem az önkontrollt és megütök valamit vagy belerúgok valamibe jó erősen, és gyakran sírógörcs is tör rám ezek alatt. Meg máskor is szoktak rámtörni ilyenek, és azt sem értem, miért :/
Nagyon sokat alszom, és még így is mindig kimerültnek érzem magam, néha annyira, hogy nem is tudok szinte semmit csinálni... Meg alapból sem csinálok sok mindent, nem lustaságból, hanem egyszerűen mintha mindenem elhagyott volna :/
Még a baráti kapcsolataimat is elhanyagolom, egyszerűen mintha hozzájuk sem lenne erőm, pedig szeretem őket :/
Minden kis hülyeségen ki tudok borulni már, pedig eddig mintha kötélidegeim lettek volna...
Régen nagyon jól ment a tanulás, most meg egyszerűen semennyire. Nem tudok tanulni, és ez nagyon rossz :(
Az érzelmeimet nem tudom megfogalmazni, meg ami bennem van... Néha nem tudom követni a gondolataimat :D
Ahogy most sem, mert elfelejtettem azokat amiket még akartam >.<" Szóval ne lepődjetek meg, ha ezalá is írok még egy regényt :D
Köszönöm ha elolvastátok, és kérlek segítsetek, hogy mi lehet ez :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!