MI a szorongás alapja? Főleg ha már az ember nem tudja megmondani az okát? Létezik úgymond múlt betemetése, hogy az ember nem tudja már mi okozta a szorongást?
Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 18:59
2/4 anonim válasza:
Létezik lelki eredetű amnézia, amikor is egy adott esemény, időszak rendkívül sokkoló történéseire a psziché válaszol védekező reakcióként emlékezetvesztéssel.
3/4 anonim válasza:
Igen létezik szerintem. Én is az utóbbi 3 hónapban szinte folyton szorongtam, minden nap; és nem vagyok képes az okát megmondani.
Egy segítség nem ártana, mert ez rosszabb még a depressziónál is.
4/4 anonim válasza:
illetve létezik emésztési problémák általi szerotoninhiány, erre jó ha az emberfia eszik triptofánt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!