Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Olyan lehetseges hogy valaki...

Olyan lehetseges hogy valaki depresszios lett, de nem tudja megmondani hogy mitol?

Figyelt kérdés
Mar ugy ertve hogy az utobbi idoben nem tortent semmi, de ez az ember mar volt depresszios egy par honapja, es nem jott rendbe 100%-osan. Es lehet hogy az "elozo" depresszioja jott vissza?
2013. máj. 19. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet. Én kb. 11 éves korom óta vagyok depressziós, most 21 vagyok, közben voltak hullámok, de mostanában teljesen padlón vagyok, és a legirritálóbb az, hogy NEM TUDOM MIÉRT. És nekem úgy tűnik, hogy a dilidokim sem tudja
2013. máj. 19. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges, igen. Létezik szervi eredetű depresszió is, ilyenkor az illető nem tudja megmondani, mitől olyan lehangolt, orvosi vizsgálat mutatja ki, hogy problémák vannak a hormonokkal v. idegrendszerrel.
2013. máj. 22. 00:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet. Annyiféle alternatíva van. Unipoláris depresszió, bipoláris zavar, ciklotímia, stb... Érdemes lenne meglátogatni egy pszichológust.
2013. máj. 22. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!