A depressziótól csökkenhet az IQ-szint?
Már évek óta úgy érzem, "gödörben" vagyok, és azt vettem észre magamon, hogy az agyam kb. félgőzzel dolgozik. Mikor még ez nem volt, akkor kreatív voltam és lelkes és úgy érzem, hatékonyabban tudtam pl. matekfeladatokat megoldani (az igaz, hogy nyelvtanulásnál pl. nem észlelek teljesítménycsökkenést). De az általános kedvetlenség, motivációhiány, sok alvás, önvádolás úgy érzem, "kifacsarja" az agyam. Talán azért van így, mert ezek erőforrásokat kötnek le? Vagy egyszerűen megváltoztam?
21/F
Ha nem is úgy csökken hogy szó szerint visszahozhatatlanul, de az hogy nem tudsz koncentrálni, nincs ami motiváljon abban hogy új dolgokat tanulj, "ellustulhat" az agyad. Ugyanebben a helyzetben vagyok én is, mint te, én is huzamosabb ideje nem tudok teljesíteni 100%-on és azelőtt tök jól megtanultam mindent még versenyekre is jártam.
A depresszió kegyetlen dolog :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!