Leépülhet az Autizmusal és Aspeger-szindrómával együtt élőknél az agysejtjeik?
Bár lehet a kérdésem igen bonyolult. Van nekem önismeretem már 6 éves koromtól érdekeltek olyan dolgok ami a velem egyidőseket nem érdekelt és jelenleg sem.
Viszont úgy érzem hiába van átlag alatt az intelligencia képességem ennek ellenére, mégis úgy érzem bizonyos dolgokban magasabb az intelligenciám.
Amikor bekerültem a képességemnek gyenge oktatási intézményben 8. osztály után szinte azonnal érdekelni kezdet még jobban a tudomány és technika, pénzügyi és számviteli és Gazdagsági alap információk.
Evel probáltam kivédeni azt ne épüljön le az értelmi szintem, nagyon fontos volt számomra 15-23 éves koromban is életkoromnak és értelmi szintemnek megfelelően bővüljön az ismeretem.
Nem gondolkodom olyan dolgokon ami más ember fejében meg sem fordulna akkor úgy érzem elöbb-útobb le fog épülni.
Pl. 6 éves gyermek teljes egészében jól ismeri 1. osztálytól a 12. évfolyamig összes tantárgyi feladatokat nagyon csekély hiábal nem hiszem jót tenne végig járná az Általános iskolát és a Giznáziumot.
Úgy érzem jobb értelmi képességű értelmileg korlátozót fiatalok és felnőttek is képesek lennének igaz kizárólag szinfalak mögött szinészeti előadásban rendőr, tűzóltó, mentő, katonai tevékenységet végezni. Úgy mint a ép szinészek pl a Tűzvolan cimű előadásuknál.
Korodban nem.
Öregkorban (70+) igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!