Segítség, amióta szakítottunk egyfolytában eszek, pedig míg együtt jártunk csomót fogytam. Mit csináljak? :S
Amíg együtt voltam a barátommal, sokat eljártam itthonról, keveset ettem, nem is kívántam a kaját, fogytam egy csomót (rám is fért.) Aztán én szakítottam vele, mert már nem szerettem úgy, ahogy kellett volna, és azóta folyton itthon ülök, nem megyek sehová, tömöm magam édességgel, és nagyon félek, hogy vissza fogok hízni, azóta betegeskedek is sokat, így a tornázásra sem tudom rávenni magam.
Már hánytatni sem bírom magam, pedig régen azt csináltam, de mostanában nem sikerül :S
Mit tegyek???
Nagyon köszönöm a válaszod, kedves utolsó!
Én nem modnom, hgoy a barátom jelentéktelen, most is tartom vele a kapcsolatot, ő az egyetlen barátom, nincsenek barátaim, de sajnos őt csak barátként tudom szeretni... :(
A dilibogyót meg azért kezdtem el csökkenteni, mert már kevés volt belőle, és a pszichiáterrel "végeztünk" nem sokat voltam nála, de miután beállította a gyógyszert nem mentem
Tudni kell, hogy minden betegség lelki eredetű. Viszont a megszerzett betegség nem feltétlenül múlik el ha a lelkileg újra egyensúlyban leszel. Úgy érzem te még nem jöttél helyere lelkileg sem, így a gyógyszer csak a tünetek elnyomására jó. Nem arra, hogy meggyógyulj.
Ha gondolod beszélhetünk a problémáidról.
Fogyjál!
Kevesebbet egyél!
Többet mozogjál!
Ismerkedjél meg velem!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!