Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől, és mit jelenthet az IQ...

Mitől, és mit jelenthet az IQ jelentős megváltozása?

Figyelt kérdés
Mindig is totál átlagos IQ szinttel rendelkeztem, gyermekkoromban totál középosztályú IQ-m volt... Az utóbbi időben viszont észrevettem magamon, hogy jobban odafigyelek a dolgokra, értem őket, a matematikában gyorsabban számolok... Viszont előjöttek a neurózis jelei is, kényszerdolgok... Megmértem hát az IQ-m, és 126-ot mutatott... Egy másik teszt 121-et... Mitől lehet ez, és mit jelent?

2013. jún. 6. 20:12
 1/10 anonim ***** válasza:

"Megmértem hát az IQ-m"

Magyarul ilyen netes sz*rokat töltöttél ki? Mert azok mindent mutatnak csak a valóságot nem.

2013. jún. 6. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Én már értem el netes IQ teszten 176-ot, de valahogy mégsem vagyok zseni.

Ennyit a netes IQ tesztekről.

2013. jún. 6. 20:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Hivatalos IQ-teszt ér valamit, bár a MAWI-t is fel kéne már újítani, mert nem túl aktuális kérdések vannak benne.
2013. jún. 6. 21:39
 4/10 A kérdező kommentje:
megcsináltam még két különböző fajtát... El fogok menni hivatalosra is...
2013. jún. 6. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:

A kérdés engem is érdekelne, mert nekem is változó az imtelligencia-hányadosom. Rendes, hivatalos IQ-teszteket csináltam végig, nem pedig a neten található, teljesen megbízhatatlan reklámbulikat. (A munkámhoz kellettek.)

Ráadásul nem is az anyanyelvemen...

Nagyon nagy eltérések nincsenek, de azért kíváncsi vagyok, miből adódik néha a tíz-tizenöt pontnyi különbség... Ami azért már számít egy kicsit!

2013. jún. 6. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Két különböző teszt más eredményt jelent, de még ugyanazon is nehéz elérni kétszer ugyanaz. A mensa tesztjein eleve egy intervallumot mondanak csak.
2013. jún. 7. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
de ezek az iq tesztek nem a műveltségedet vagy pedig a mit tom én midet mérik.logikát meg mi a faxtt
2013. jún. 7. 14:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert az iq-nak nincs köze a műveltséghez.
2013. jún. 7. 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Az egyik leggyakrabban alkalmazott IQ-teszt a Wechsler-teszt, magyar megfelelője a MAWI. Ez méri a reproduktív (lexikális) intelligenciát is a performatív (problémamegoldó) mellett, tehát vannak benne műveltségi kérdések is.
2013. jún. 7. 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:
7es vagyok 9-es :jaaaaaaaaaaaaaa
2013. jún. 7. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!