Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hat éve menstruálok, sohasem...

Hat éve menstruálok, sohasem fordult elő jelentős késés, de az utóbbi három hónapban 2 hét késéssel jött meg most pedig már a 4. hetet kezdem. Előfordult ilyen valakivel? Mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés

2013. máj. 26. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Kevés az adat a válaszhoz. Pl lehetsz-e terhes?
2013. máj. 26. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:
sajnos igen, nem sok az esély rá, de előfordulhat az előző mensi előtt csináltam egy tesztet de az negatív lett
2013. máj. 26. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor talán nem ártana még egyet csinálni...
2013. máj. 26. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
12 éves vagyok ,nekem először ebben az évben 04.14-én jött meg. kb.május 12-19 között kellett volna megjönnie,és most június 5-e van. ezt ha kiszámoljuk 52 napja (kb. 1,5 ,2 hónapja) nem jött meg. Én is eléggé izgulok emiatt. Szerintem menj el az orvoshoz ,kérdezd meg ,hogy ezzel mit lehet csinálni. Szüleim szerint nekem majd el kell mennem. Remélem segítettem:)
2013. jún. 5. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi úgy értettem ha nem egyértelmű,hogy április 14-én megjött ,április 19-ig tartott. és kb. május 12-19-én kellett volna megjönnie,és már azóta (04.14.) 1,5; 2 hónap telt el.
2013. jún. 5. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!