Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki milyen mentális betegségben...

Ki milyen mentális betegségben szenved?

Figyelt kérdés
van aki már elveszette a reményt, hogy valaha is meggyógyul?

2014. máj. 8. 16:04
1 2 3 4 5
 41/47 anonim válasza:
én depressziós vagyok és valamilyen szinte anorexiás, csak én tudom magamról hogy az vagyok. meg van valami mentális zavarom is, szerintem...
2014. szept. 29. 22:43
 42/47 anonim válasza:
Paranoia, borderline 36/f
2014. okt. 9. 00:10
 43/47 anonim ***** válasza:

Depresszió, szorongás, vagdosom magam, 2 alkalommal próbáltam kioltani az életem és utálom ha hozzámétnek ( simogatást és az ölelést is).

Voltam már több szakembernél, de semmit sem segített.

2015. febr. 11. 09:38
 44/47 anonim ***** válasza:

Anorexia, Borderline személyiségzavar, pánikbetegség. 19 évesen diagnosztizáltak, gyógyszerfüggővé tettek.

Nemrég családot alapítottam, van egy pici lányom, férjem, összességében jól vagyok.Azt a reményt vesztettem el, hogy valaha leteszem a gyógyszereket. 39/N

2015. márc. 22. 19:13
 45/47 anonim ***** válasza:
bipoláris depresszió, szorongás. még nem adtam fel és nem is szeretném:)
2016. jan. 22. 14:00
 46/47 anonim ***** válasza:

Egy professzor felmutat egy 10.000 Ft-os bankjegyet az osztálynak, majd megkérdi a tanulókat:

"Ki szeretné ezt a bankjegyet?" minden gyerek felemeli a kezét.

Összegyűri a kezében a pénzt, majd újból felteszi a kérdést az osztálynak:

"Továbbra is szeretnétek?" a kezek ismét az égbe emelkednek.

Majd eldobja a gyűrött bankjegyet, ráugrik és eltapossa.

Ezután újból megkérdi:

"Még mindig akarjátok a pénzt?" a gyerekek újból jelentkeznek egytől egyig.

A professzor ekkor így szól:

" Kedves barátaim, ma tanultatok egy nagyon fontos leckét az élettől.

Habár ezt a 10.000 forintot összegyűrtem, rátapostam és eldobtam, ti továbbra is szeretnétek ha a tiétek lenne, mert a bankjegy értéke nem változott, még most is 10.000 forintot ér!

Sokszor az életben ellenkeznek veletek, emberek visszadobnak és elutasítanak titeket. Azt érzitek, hogy már nem ér semmit a létetek, de a ti ÉRTÉKETEK nem változik SOHA azoknak az embereknek, akik valóban szeretnek titeket.

Még akkor sem, amikor a legrosszabb passzban vagytok, az emberi ÉRTÉKEITEK, TOVÁBBRA IS UGYANANNYIT ÉRNEK."

SOHA NE KÉTELKEDJETEK magatokban, mindig ugyanannyit értek, sőt többet, de SOHA KEVESEBBET!"

2016. jan. 22. 15:36
 47/47 anonim ***** válasza:
Pánikbetegség, szorongás, depresszió, néha ilyen anorexia szerűség ami max 2 nap után eltűnik
2020. júl. 8. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!